Prijava
   

američki potpredsednik Bajden

Sudeći po reakcijama medijske "javnosti" i merama obezbeđenja najvažniji čovek u celokupnoj ljudskoj istoriji i u budućnosti, as well. Da dolazi Čak Noris bar ne bi morali da ga štitimo.

Možda me ne bude neko vreme. Pomenuo sam Ime Božije pa strahujem od najezde skakavaca, javnog kamenovanja, osiromašenog uranijuma...

Komentari

Vidim da mi je hejter aktivan od ujutru, bar nešto imamo zajedničko. A što batice, da ih možda ne voliš - Amerikance. Ajde javi se slobodno ne ujedam. A ideološke minuse shvatam kao svoj plus ;)

ne volim Amerikance, ali mi se definicija ne sviđa. znaš koliko me zabole za gosn podprecednika (namerno sam napisao podprecednik a ne potpredsednik) a pride me uopšte ne diže da kada izađem iz treće smene čitam o tom klovnu. a umeš ti i bolje da "opleteš" sa pljuvanjem po zapadnim tiranima.

ma ne volim ni Ruse ni Amere, metnem ih sve na vršnjaka.
:-)

Meni se dopada +

Mislim da niko ne voli Amere. Sem Spitara. Hasim Taci ce da svrsi u pantalonama kad bude video Bajdena.

Pa dobro zyclon, a možda nisi ti bio juče ili prekjuče, ili kad već... Primetio sam da mi je prva ocena minus tako u jutarnjim časovima. Da ti se ne sviđa ajde, samo ne moraš da se vadiš na treću smenu, ne moraš ni da ocenjuješ, možda ni da čitaš. A za ono ranije, šta ga znam, pa jedna od bolje ocenjenih defki mi je paranoja.

Bajden-moja prva asocijacija je bajadera rotten. Tko zna kakve će "otrovne" kolačiće da nam servira, kao gost...+ s obzirom da si uspeo da pomeneš i Čaka....;))

@ Duh Sekire - ja nisam hejter, pogotovo ne tvoj. do sada sam tvoje definicije ocenjivao potpuno subjektivno i nijednom nisam davao minus za minus. od tvojih 247 definicija ja sam ti dao 203 plusa i 44 minusa i po broju glosova koje si dobio, ja sam treći (znači, treći koji ti je dao najviše pozitivnih). tako da ni slučajno ne impliciraš da sam ja tvoj hejter jer to nisam. i zato nemoj da mi krećeš sa tim "dao si mi minus danas - to znači da si mi dao minus i juče i prekjuče i... da mi stalno daješ minuse" jer to kod mene ne pije vodu, a ja stojim iza svakog glasa koji sam dao.

oh, da, takođe stojim i iza komentara koje napišem, a ja se ne vadim na treću smenu, već me apsolutno ne zanima da dajem pozitivan glas na veoma lošu definiciju (jeste loša za standard tvog pisanja) jer me APSOLUTNO JEBENO ZABOLE KURAC ZA JEBENOG AMERA BAJDENA. ako sam dao minus ne znači da ih volim (ali ih ni ne mrzim) i ta psihologija "aaaa, da li ste mi minus - izdajnici!!!" (što ne znači da je tvoj stav, ali moram to da napišem) me strašno nervira jer neko po toj logici je amero-dupeuvlakač. shvati ovako - definicija mi se ne sviđa, ne čitaju mi se definiciji ni o amerima, ni o rujama, ni o liliputancima i jebe mi se više za kapitalizam, komunizam i ostale internet.rovovske borbe koje su smorne za medalju.

toliko.

p.s. - eh, da, nisam tvoj lični hejter, a pošto mi verovatno ne veruješ (jer sam ti već ranije napominjao da sam te veoma pozitivno ocenjivao) možeš slobodno da pitaš nekog drugog moderatora da ti potvrdi.

a vidiš u ovom slučaju ti verujem. i ne kapiram toliko odbranaški stav. a znaš zašto ti verujem? imam tri minusa, možda definicija stvarno nije dobra, a veoma verovatno da nisi ti glasao još jednom. ne verujem da se ti time baviš, mada bilo je i toga na vukajliji, duplih naloga, čak od modova... dakle, hejter je ostao prikriven, što se i dalo očekivati. a na bazi jučerašnjeg iskustva sam skoro siguran da mi neko ujutru udeli minus zbog mene, a ne definicija. ne kukam, ja se time ponosim. molim te, ne oduzimaj mi to pravo :)
ti si rekao da si umoran posle treće smene, ne ja. ja kad sam umoran ništ ne radim. osim što baš mora, a mora se jedino... no dobro sad. a to što te zabole i mene zabole za "ziljave pičke", i pljuvanje po svakoj glumici za koju se smatra da je netalentovana. kad sam to rekao u jednoj raspravi rečeno mi je "društvena stvarnost". e pa poltronizam naših medija i vlasti je društvena stvarnost, sviđalo se tebi ili ne. i to malo ozbiljnija društvena stvarnost. toliko što se tiče rasprave... ako nisam dobio ocenu, dobio sam bar raspravu, što je isto neki uspeh ;)

ma i mene zabole za amera, al će sutra da bude teško otići do posla zbog izmenjenog režima saobraćaja
+++

Tako je! Podsetimo ih šta su rekli: Život ne može da čeka :P