Prijava
   

Americki tinejdzeri

Americki tinejdzeri su u ,najmanju ruku ,superbica!Zahvaljujuci americkim serijama,mozemo da uzivamo u njihovim dostignucima......Osnovna odlika svakog americkog tinejdzera (barem na filmu i serijama) je da ne postoji problem,ma koliko on bio komplikovan,koji oni nisu u stanju da uspesno rese.Poznati su po tome sto vole da se zrtvuju zarad opsteg dobra....

Americki tinejdzeri nisu kao tinejdzeri bilo gde drugde na planeti.Oni nisu bubuljicavi kreteni kojima je samo picka ili kurac u glavi.Americki tinejdzeri su tu da bi spasili svet i da njihove cheerlidersice budu ideal lepote za sve devojke na ovom svetu!

Komentari

naravno, ne računajući serijal "American Pie", tamo im je samo chapi i racku sve i svja. ništa sem povaljivanja se ne smatra za život. ako idu u krajnost sa nekom temom, idu u krajnost do kraja.

i to razgovorom i zajednickim trudom i uvazavanjem, nikad nasiljem ili nekom podvalom

Ne zaboravi njihove roditelje koji se stalno pitaju, kada oni besno ustanu od stola "Da li smo mi dobri roditelji"?

Амерички тинејџери на филму и у стварности немају много додирних тачака. Ко је икад био у Америци или је у контакту са неким ко је одатле, зна да се америчка деца одмалена васпитавају у радном духу и да већ са 12-13 година могу да раде гомилу хонорарних послова, што је код нас незамисливо. Овде ни кад завршиш факс, не можеш без хватања везе да се запослиш, а камоли пре тога. Редовно се дописујем са једним ''америчким тинејџером'' који ми каже колико се мучи и колико сати дневно жртвује да би помогао родитељима да преброде економску кризу, а то раде и сви његови вршњаци. Нема блејања по сплавовима и ленчарења.

Jimmy,to sto si napisao je istina.Cinjenica je da ih odmalena uce da rade,a to je prilicno daleko od idealisticke slike koju salju u svet pomocu medija.Ovo sto sam napisao je satiricki osvrt na glupe tinejdz serije kojima nas guse vec decenijama,gde se mladi amerikanci prikazuju kao idealna deca koja su sposobna za sve.Blejacina je nas nacin zivota,kao i kukanje zbog istog!