Prijava
   

Anica Dobra

Glumica koja je ove godina ušla u top 100 najseksi žena na svetu u FHM magazinu, šteta što nije bila na toj listi kad je bila mlađa. Ostaće uvek upamćena po svojim ulogama u Crni Bombarder, Sabirni centar, Metla bez drške...

Komentari

Ne secam se nje u "metli bez drske",ako mislis na onu deciju seriju?Tu je ona druga riba sto je glumila Misinu devojku Natasu u"Zikinoj dinastiji" i u filmu "Bal na vodi"

u metli bez drške je gala videnović

Извињавам се. Видео сам на IMDb и Аницу Добру у Метли Без Дршке, али игра скроз неку безначајну улогу неке Певачице, а ја сам је заменио сам Галом Виденовиќ.
Извињавам се још једном.

Neko ko je toliko sarmantan da svaki svoj nedostatak pokriva sjajno. Jedan od omiljenih likova na filmu. Ne znam ko bi za nju mogao da tvrdi suprotno.

Nisam sigurna, ali čini mi se da je ovaj isti časopis upravo Cecu proglasio za najlepšu Srpkinju, pa ne znam koliko su meritorni i malčice sumnjam u njihove estetske kriterijume.

To su bili glasovi chitalaca, al ajd da su glasali samo za cure/zene iz Srbije, nego chitav svijet su imali na raspolaganju....A oni nadjoshe Cecu pored toliko njih....Bezze.

Bas je slatka.Mislim, Anica.

Глумила је одлично и у филмовима Наташа и Точкови.

I Vec vidjeno i Sabrni centar, Klopka,Balkan ekspres 2.