Prijava
   

Anime kompleks

Izduvni ventil malih Japanaca kojim nadomešćuju svoju kosookost, prorez između očnih kapaka uži nego kod namrgođenog Klint Istvuda i pekinezersku građu. Crtanjem glavatih likova sa buljavim očima skandinavskog tipa koje zauzimaju dve trećine face više je nego očigledno da žele da nadoknade svoj novorođenče-foke-koje-je-tek-progledalo izgled. Inače, animacija (anime, gle paradoksa, označava animaciju, pokret) mangi i ostalih pički materina je očajna, tj. maltene i ne postoji već se sličice smenjuju poput penzionera na našim šalterskim redovima (iako važe za vredne likove, jasno je da kad su animirani filmovi u pitanju, Japanci maksimalno zabušavaju). Izgled samih karaktera je u krajnjoj suprotnosti sa prosečnim crtačem - Dakle, izražen buljavitis, noge i ostali esktremiteti su izduženi, tanki, prosečna visina tinejdžera 6.4 metra, svi poseduju neke zajebane moći, bacaju mađije, bljuju vatre i još trista čuda.
Kad razmisliš, bolje je da gledaju te anime, oblače se i tripuju u pravcu takve estetike (i s vremena na vreme pretrpe koji epileptični napad uzrokovan šljaštećim pozadinskim efektima) nego da prate 'merički stil i rešavaju slične ''probleme'' ugradnjom silikona i ostalog pvc materijala u sebe.

-Brate, snimi, kakva je ono kreatura na klupi?
-Očigledno neki hipster, šta već, ne razumem se u nove mode.
- Ovaj će da nas sjebe sad kad nam baci neku mađiju, da mi lagano begamo.
- Ma opušteno, vidiš da su mu pokreti kao kod apatičnog lenjivca na morfijumu.
- Ajmo mi ipak da pređemo na drugu klupu, ja gledao jednom neke crtaće sa takvim likovima, završio na podu sa nekontrolisanim grčevima, vodili me kasnije na sužavanje zenica.

Komentari

Jebote nikad nisam razmišljao u tom pravcu da prave tol'ke oči zbog kompleksa +

volim ponekad da čačnem u osinjak sa puno fanova čisto da se jave i čujem njihovu stranu priče. ali generalno japanske crtane filmove ne mogu da gledam jer me nerviraju sa štednjom na frejmovima, to nije crtani film nego slajd šou. Himen je zakon, kornjače su zakon, simpsonovi su zakon, anime su šit.
Puzl izvini..

prorez između očnih kapaka uži nego kod namrgođenog Klint Istvuda

Osim uzeg proreza, oni imaju samo jedan nabor na kapku, za razliku od belaca koji imaju dva nabora. Zato su im oci i izgledaju kose :) Inace dobra defka
+

Osim uzeg proreza, oni imaju samo jedan nabor na kapku, za razliku od belaca koji imaju dva nabora. Zato su im oci i izgledaju kose

da, da, peo se vidi kad u krupnom planu par njih obasipa semenom medicinsku sestru po tom naboru. Zanimljiv telesni ukras.

Osim uzeg proreza, oni imaju samo jedan nabor na kapku, za razliku od belaca koji imaju dva nabora. Zato su im oci i izgledaju kose :) Inace dobra defka

Edukacija +

rejven, po slikama koje si kačila na forumu mislim da i ti imaš takav nabor?

Cini ti se, zbog sminke.

Dao sam plus, padalo mi je na pamet - vele da je kod njih popularno da se operišu oči da budu datakokažem kavkaskog tipa.
Elem, primer ti nije baš sinkovan sa tematikom, rekao bih, a fanovi lupaju minuse i tako.

U pravu si kaunt, pisano u kasni sat neki anime trip me uhvatio u pola dva, ne može tu da bude sve pod konac.
Rejven, lepa si osoba, tvoj muž je sretan čovek.