Prijava
   

Anplagd

Unplugged. Peting, vatačina, drpanje, sve... osim istinske jebačine. Tvoj utikač nije ušao u njenu utičnicu. Nisi bio priključen na njen izvor energije. Bilo je tiho, a ti si se nadao da će biti baš glasno. Dobio si sve, osim onog najvažnijeg. Drugim rečima, nisi dobio ništa.

- I, i, i? Ajde pričaj, jesi uklizao sinoć među Oljine velelepne noge?
- Jesam kurac, tebra, anplagd bio najgori. Vatali smo se i krljali skoro čuku vremena i onda ona kao odjednom mnogo umorna, emotivno ispražnjena, kuracpalac, vidimo se za par dana...
- Auuu, bedak, matori.
- E, šetao sam do kuće sa kurcem kao u konja, ali nisam imao snage ni da ga izdrkam.
- Jebiga. Var?
- Ajde.

Komentari

Vatali smo se i krljali skoro čuku vremena i onda ona kao odjednom mnogo umorna, emotivno ispražnjena, kuracpalac, vidimo se za par dana

u ovo mogu da poverujem jedino ako oboje imaju po 14 godina a ona čuva svoju membranu bar do svoje 16, ili je on već 3x u gaće, što je već težak bedak pa ne sme da kaže ortaku.
+ naravno

Ti nikad nisi lagao ortake, pogotovo o jebačini? Likovi iz mojih primera stvarno postoje, događaji su žešće neistiniti.

Jednom me ortak video kako zamalo jebem, od tad više nisam imao potrebu da lažem

A čekaj sad, ortak se suptilno izgubio da bi ti mogao da jebeš, a ti zapravo nisi jebo? Ili zamalo da poentiraš i ona se predomisli u poslednjem momentu, a ortak sve to video?

pa mošse kaže da je pre ona jebala mene pičkom oko kurca nego ja nju onako po JUSu, kad već moram tako vulgarno da se izrazim ako ćeš preciznije.

OK, kul, sad mi žao što sam pitao.

Skorojebačka defka! +

hahaha imaš do jaja definicije saurose

Super što vam se sviđa, više ih neće biti, stota je napisana, plan ispunjen. Odoše skoro dve dine jebene dok se to odradilo.

Odlično ovo. Bravo. I ne znam zašto neki nalaze primer za nererealan. Može se desiti, žene su to, nikad ne znaš šta joj se u glavi desilo u nekom trenutku. Možda si je pomazio kao i bivši, pa se uplašila da se ne zaljubi. Možda joj je proradila savest naprasno setivši se kako joj najveća ljubav vredno šljaka u Nemačkoj i ipak je rešila da ga čeka...

A možda si je samo oslovio imenom bivše, pa nije htela da pravi dramu oko toga, nego se požalila samo na nasumičnu boljku iz paketa izgovora prvog reda.

Ako ona razmišlja o bivšem dok je s tobom, ti si sine moj završio karijeru

Jako glupa definicija, koeficijent inteligentsnosti autora jedna broju cipela kojih nosi.

Hahaha, ljakse nesrećno osvetoljubivo, ova definicija je naravno milion puta bolja od svega što si ti ikada napisao ili ćeš napisati i jebe kevu kao uostalom i mojih ostalih 99 definicija. Jbt sad kad razmislim, da nisam pišao po "definicijama" vas debilčića sigurno bih imao daleko više poena, pošto se vaša vrsta za kritiku sveti rendom lupanjem minusa bez čitanja. Naravno da mi nije žao, do jaja je osećaj gledati vas kako penite ovako xD

Nije ti ova nešto -

Mojne ispoljavati ovu jeftinu zavist prema mom vanserijskom talentu, Šmejduse. Radije se fokusiraj na otvaranje intrigantnih tema na forumu, to je ono što će tvoju kevu, inače sestru tvog ćaleta, učiniti ponosnom.

Nisam milsio nista lose komentarom samo smatram da ti mozes mnogo bolje od ovoga.