Prijava
   

astrologija

Cinjenica je da je matematika cudesna nauka i da posmatranjem kroz dugacak period i koriscenjem matematike,neke zakonitosti mogu da se uoce,ali predpostavka da neko cita sudbinu iz zvezda je vise nego budalastina.Najbolji su horoskopi po dnevnim novinama,koje ljudi zaista citaju,a neki cak i veruju to sto procitaju.Po horoskopu koji mi je radio jedan strucnjak,vec sam trebao da postanem milijarder i da posedujem pola Srbije.Da li treba biti lud ili glup da bi verovao u to?

Danas cete ostvariti novcani dobitak,a i ljubav je na pomolu.Cuvajte se promaje,jer imate mesec petoj kuci,tako da vam je zdravlje ugrozeno.

Komentari

ja se u to preterano ne razumem, ali takodje ono sto znam je da neam ni jedan razlog da pljujem. verovatno je asocijacija na astrologiju potpuno poremecena pa kad ti je neko spomene ti odma pomislis na horoslop u novinama ili na baba sere po kanalizacijama televizije. ova definicija je prilicno pojednostavljen hejt za nesto sto se ne shvata... -

Patofnjar,vidis....ja se u to razumem i zato pljujem.Horoskopi su zabava za domacice,nejebane klinke i nedojebane sredovecne zene.Od nauka koje se bave predvidjanjem,jedino statistika ima tezinu,sve ostalo je zajebancija!