Prijava
   

Aušvic devojka

Ona koja za doručak, u 8 ujutro, pojede 100 grama integralnih grisina, za ručak, u 2, jedan paradajz a za večeru (obavezno pre 6) tanjir muslija sa jogurtom 7 meseci zaredom.
Osim višemesečne siromašne ishrane, ona takođe i trči 10 km svake večeri pred spavanje. Rano leže jer nema energije da ostane budna.
Na njenim rukama maltene više i nema mesa, vide joj se rebra i non-stop pada u nesvest i loše joj je.
Zato što je in biti vitak.

Komentari

A koja to Superwoman može tako da se hrani i da svako veče uspe da istrči 10 celih kilometara?! Pa, to je najjača osoba (uključujući i muškarce) na svetu. Treba je veličati u svakoj prilici i isticati njene nadljudske sposobnosti, a ne kritikovati je i izvrgavati ruglu kroz definicije.

To је једна моја познаница коју (погодио си :-))сви узимају за пример издржљивости.
Кад год неко из друштва крене на дијету кажу му: Ако не издржиш као она, ниси нико и ништа!
Али нико није ни успео..
Стварно је феномен.
Али уништила је здравље, није могла 15 дана сама да оде до ВЦ-а после тих 7 месеци, тата је морао да је носи...
Ма ужас.

+
Gnusam se takvih pojava. Nazalost, sve ih je vise.

To je bolest, a bolesti se ne treba gnušati. I nema to veze sa "bivanjem in", nego sa dubljim, vrlo ozbiljnim, problemom u glavi. Zato minus od mene.

Lullaby, chini mi se da ne ocenjujesh samu definiciju nego svoj lichni stav prema dotichnoj temi.. :/

i ja sam protiv cele te ideje, ali za defku +

Pa, imam stav, naravno, kao i svi. To je moje lično mišljenje. A temelji se na znanju o tome da ovakve osobe ne žele biti "in", nego da su bolesne i da to nema nikakve veze sa željom za vitkošću. E sad, što sam ja imala tri takve drugarice, pojačava subjektivnost, naravno, ali i ono gorepomenuto znanje.

anoreksija jeste bolest, ali kad pogledas na koji nacin i kojoj kolicini drustvo namece modele "mrsavica" onda se moze reci da je biti mrsav "in".
to je u korenu anoreksije - anoreksicne osobe ne smatraju da su debele zato sto su debele vec zato sto nisu mrsave poput nekog (uglavnom neke druge anoreksicne osobe)