Autopeder

Ženstvena žena Žana 2011-11-08 12:12:18 +0000

Osoba koja je sklona da preterano ističe svoje vrline i upadljivo negira svoje mane. Hvalospevi o svom Velikom Sebi sadrže najmanje pet ličnih zamenica u prvom licu jednine i mnoštvo veličajućih prideva, te se stiče utisak da se naš junak uvlači samom sebi u dupe.

Tražio je da mu u kancelariji ugradimo sto i stolicu sa motorima koji se na dugme dižu i spuštaju. Kaže, ako dođe neka stranka višeg rasta, da on fino pritisne dugme i vizuelno demonstrira da je, ipak, na većoj nadmorskoj visini života, u slučaju da, ne daj Bože, promukne ili ne bude imao dovoljno vremena da istakne sve svoje kvalitete.

2
23 : 5

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.