Prijava
   

Ayrton Senna

Legenda Forumule 1.
Iako je za svog života koji je izgubio u bolidu, osvojio "samo" tri titule šampiona, njegova vožnja i sve što je radio na stazi i van nje su od njega stvorili nezaboravnu veličinu koja i dan danas živi. Po mnogima i najbolji vozač najbržeg cirkusa na svetu svih vremena, a takmičio se u vreme Prosta, Pikea, Mensela i Hakinena, što još više govori o njegovim kvalitetima za volanom.

Svi oni koji kažu da je Šumaher bolji vozač od Sene ili se ne razumeju u F1 ili nikada nisu gledali nijednu trku Brazilca. Ima još mnogo stvari koje se mogu reći, ali svi poznavaoci njegovog lika i dela znaju da će teško ponovo da se rodi takav čovek i talenat...

Komentari

covece!!!poznavaoci,uvek,uvek,uvek poznavaoci!!!defka je cool,ali gramatika bode,vadi,kopa,secka,streca,cupa oci!

Stvarno je bio faca, meni omiljeni vozač. Jedino Baton danas ima sličan skil kao Sena nekad.

brt uz duzno postovanje sumaher je za mene best of the best,krene zadnji i zavrsi bar 3.ove godine ne briljira al stvarno ima krs od bolida. priznajem doduse da sam F1 poceo da pratim neposredno posle senine pogibije al ne mogu da verujem da neko moze biti bolji od Sumija.

mozda jedino Vettel,on decko kida,cak je i sumaher rekao da ga podseca na njega

Ajrto Sena, samo 1...+ naravno.

Senna pa Kimi pa niko vise!!! :))

kimi je imao srece u picku materinu kad je osvojio titulu

To ne umanjuje činjenicu da je vozačina!

не гледам Ф1 од Сенине смрти +

Sigurno bi Šumaher mnogo, mnogo teže osvojio tih 7 titula svijetskog prvaka, da je Senna ostao živ.

1994, VN Australije, Sumaher nakon kvara bolida namerno udara Hila i onemogucuje ga da zavrsi trku i postane sampion. F1 ga ne kaznjava, i fakticki mu poklanja titulu.

5 titula u Ferariju su rezultat dominacije Ferarija, ne samog Sumahera.

Sumaheru ostaje cista jedino titula iz 1995, sto ce reci da je Sena i mrtav bolji vozac od njega :D

Čisto da obeležimo rođendan.

Jesam bio klinac i sve, ali to je jedina javna ličnost zbog koje sam suzu pustio kad je umrla.

ja sam plakao samo zbog Tita

Dobro, vozi je brzo, brm brm, u redu, poginuo je, u redu, i to je to? Minus, stvarno imate nizak standard po pitanju kvaliteta definicija.

kvalitet je neupitan, ovo je NAJBOLJA definicija o Seni na sajtu

Minus, stvarno imate nizak standard po pitanju kvaliteta definicija.

Hvala, prijatno, dođite nam opet.

stvarno imate nizak standard po pitanju kvaliteta definicija

Treba više slenga, je l' da? Ozbiljno pitam.

Hit Ledžer

Odglumio je savršeno jednog od najboljih zlikovaca u kinematografiji, Đžokera, toliko je unišao u lik bio da se na kraju ubio, jer je shvatio da nikad ne bi odglumio kao tu, tad.

Primjer: Mnogo poštovaoci lika i djela Džeka Nikolsona se ne bi složili s ovom tvrdnjom jer je po njima Džeklson njabolje dočarao lik i djelo Đžokerov.

Eto, ovo uzmite i prekopirajte i stavite na naslovnu, ja ovakvih mogu štancat po cio dan, nije to teško, to se u osnovnu uči, slaganje prostoproširenih rečenica.

Previše se šalite. :)

Марк Спиц (енгл. Mark Andrew Spitz; рођен је 10. фебруара 1950. у Модесту у Калифорнији у Сједињеним Америчким Државама.) је бивши амерички пливач. Један је од најуспешнијих спортиста на олимпијским играма са девет златних, и по једном сребрном и бронзаном медаљом. Од девет златних медаља са олимпијских игара седам је освојио на Летњим олимпијским играма у Минхену 1972. Двадесет три пута је постављао светске рекорде у дисциплинама 100 и 200 метара слободно и 100 и 200 метара лептир.

Hoćemo, čim im bude rođendan :)

Daleko bilo Agilni, kakav crni sleng. Evo ti u prvoj rečenici piše, a u drugoj se objašnjava: http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%98%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B0 Ne mašite vi puno poentu, samo imate niske standarde, to hoću da kažem. Inače ste kul. :0

Inače ste kul. :0

I mi tebe volimo, da znaš.

срање. свако добро

Ne mašite vi puno poentu, samo imate niske standarde

Svesni smo mi da ovo nije vrhunsko pisanje, niti je uopšte definicija. Ovo je omaž, koji je ok da na današnji dan ukrasi naslovnu. Imaš i duhovite na naslovnoj, ako je samo to ono što ceniš.

I da, na toj Vikipediji na koju se pozivaš takođe piše i ovo:

"У јуну 2012. године, због критика медија и Српске православне цркве на рачун интригантних тема које овај портал пропагира, уведене су значке којима се аутори означавају као небогоугодни, па се филтрирање и цензурисање неадекватних садржаја умногоме олакшало."

Ovo je rečnik slenga, pre svega, a onda ostalog. To što ti ceniš najviše, ovde utiče na tvoje kriterijume, tako da nisu naši niski, nego su tvoji pogrešni. Ali dobro, tvoja stvar.

Ko je mene proglasio nebogougodnim samo šbog toga imam palac?

AHAHAHAHAHAAHHAHA! Uvek se otkinem na taj deo opisa Vukajlije ;)

хахахаах нова гарнитура је досаднија од старе.

I mi tebe volimo, da znaš.

Oh Jew. :tret trep:

glupost. ne pratim to brm brm, ali defka je totalno pristrasan utisak a ne normalan i precizan opis i definisanje - kao bolji je od šumahera bla bla svi koji kažu suprotno nemaju pojma- kakav patetičan i neinteresantan stil. Podseća me na one klince koji kad neko rikne odmah naprave poster legendo, bio si najbolji. DA JE ZNAO DA VOZI NEBI SE ZABIO U ZID. minus.

Сена јесте био геније за воланом и мени лично, после Фанђа и Шумахера најбољи икада, али ово је као да неко каже да је Дражен бољи од Пеђе и Кукоча само јер је умро па је постао недодирљив....

Niko ne kaže da se na Vukajliji moraju izneti činjenice. Ovo jeste lični stav i ja lično ne volim ovakve definicije, ali s obzirom da je rođendan jednom od najvećih sportista 20. veka, ok je da se to i ovde obeleži, neće niko propasti.

Imamo četersku i komentatorsku sektu. Neki su na najboljem putu da osnuju Gunđatorsku.

stvarno ste počeli koristiti termine poput komentatorska sekta. užas.
natnat mnogo si kul osoba al si dosadna :(

Kako neko ko je kul može biti dosadan?

http://vukajlija.com/garry-oldman/696235

с обзиром да је данас рођендан и једном сјајном глумцу, да се и ово обележи, неће пропасти свакако. поз

ček' prvo da umre

Neki su na najboljem putu da osnuju Gunđatorsku.

Sviđa mi se ovaj termin. Gunđator. Postoji izvesna razlika u odnosu na hejtera. Pa i među hejterima posoje tipovi koji otvoreno hejtuju i oni na kvarnjaka (što se tek provalilo kad je kaizen obelodanio glasove). E sad, gunđator ne mora nužno da bude negativac, tj hejter. Možda samo neko ko ima potrebu da sve progunđa, iskomentariše, skrene pažnju na sebe. Možda sam se prepoznao u terminu, možda ga i definišem.

kul kao dobar čovjek. stavarno mislim da si dobar čovjek, al stvarno mislim i da si jako dosadna.
trulekse ti si prilično glupa osoba. shodno tome nije ni bitno šta ti misliš.

trulekse ti si prilično glupa osoba. shodno tome nije ni bitno šta ti misliš.

svačije mišljenje je bitno. Glupi ljudi zajedno sa prosečnim i pametnim ljudima izlaze i glasaju, dakle i njihov glas i mišljenje se poštuje i računa.

nie ti ovo demokratija. ako hoćeš svoja prava uzmi čitaj prazan papir.

ako hoćeš svoja prava uzmi čitaj prazan papir.

koristim ova koja več imam, ne treba mi više. Za tebe mislim da si ok lik, neguješ taj imidž hejtera (mada i nisi realno toliki hejter ima sto puta većih) i to poštujem, nekad se nasmejem kad iskomentarišeš nešto, nekad smoriš, uostalom kao i svako od nas. U opisu posla ti je da stvaraš protivtežu preteranim izlivima pozitivizma i smatram te jako korisnim članom sa te strane.

nemaš pojma... al cijenim tvoj miroljubivi stav.

stavarno mislim da si dobar čovjek, al stvarno mislim i da si jako dosadna.

Svima to pričam, niko mi ne veruje. To da sam dosadna.

Ja ne mislim da je dosadna.

Niki Lauda zakon!
+

dobra defka,napravljena pre nego sto bi straja je povezao sa senom

pa stvarno liči kao članak sa vikipedije, al aj, čovek odao omaž njegovom omiljenom vozaču

inače, kad redži umre, odaberite ovo

http://vukajlija.com/redzi-miler/627093

svom omiljenom vozaču

Veliki plus za Senu, iako sam navijao za Profesora.

odgledah dokumentarac---------------brazilski djovak

danas mu je rodjendan :D

Ал' сваки дан је нечији рођендан, не мож' тако. Да је овако једноставна дефиниција о нпр. Харису Бркићу, био би плус наравно, ал' Сена ми је некако превише популаран да би овде имао википедијску дефиницију и то још одабрану. Сећам се Самхаинове дефиниције Миленка Топића. Иако је на сличан википедијски начин дефинисана, тамо сам дао плус зато што је Топић заборављен, а никад се није ни истицао неком претераном популарношћу, а био човек играч за свако поштовање.