Ažuran k'o služba 95

messalina 2011-10-10 22:09:44 +0000

Чипована људска верзија аутомата на добро познатој линији 95. Упућен у актуелна дешавања к'о Лазански у ратове на Балкану, ажуран као велика нужда индијског јоги практичара. Одговара као одликаш у првој клупи чији су родитељи доктори или је просто мала ђембела напаст.

Онлајн верзија овог типа личности је типичан нолајфер. Уз свој минијатурни свет међу чиповима Интеловог процесора нема урл-а на коме није посејао неко словце брзином којом циганче кидише на петодинарце кума коме гори кеса.
Не можеш га стићи, а бо'ме ни утећи. Зиговаће ти мождане ћелије информацијама све док не попустиш под тим вербалним налетом који се капира на брзини емитовања -4х.

- Кад ће резултати колоквијума?
- Немам појма, ал' не брини, рекао сам Стефију да ми јави. Знаш да је ажуран к'о служба 95. Једино је фрка ако се закуца па крене да ми декламује целу листу, оде кредит док си рек'о кекс.

----------
- Пу матер му јебем, кад пре је обрисаше?! "Ало модератори, видим да сте ажурни к'о служба 95, па да питам, је л' јебете нешто кад смо већ код тога?"

3
45 : 5
  1. Dobra, dobra! :) +

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.