Prijava
   

Baba i deda

Prva i jedina linija odbrane kad roditelji krenu u juriš na decu. Kolko su me samo puta spasili. Hvala vam.

Otac: Gde je onaj nesmajnik, razbio prozor komšinici Juci danas, i gurnuo malog Peru sa bicikle, odveli dete na ušivanje. Šta da kažem Perinim roditeljima, da crvenim samo. Sad ću da ga istresem iz gaća, neće mu pasti više na pamet tako neštko dok je živ.

Baba: Nemoj sinko, da ga biješ, nije on kriv, ako je onoj razbio prozor, sećaš se da ti je bušila loptu kad si bio mali, vraća joj se sad. A i onaj mali Pera, što je to jedno pokvareno dete, juče mi nije reko dobar dan na ulici, verovatno ga baba podmašila, jer mi našeg Stevu više volimo. A i šta ti njega da biješ, on je zlato za tebe, da smo te bili za svaku glupost koju si napravio, oduzeli bi te radnici oni scocilajni, kako već vi to kažete vi mladji.

Komentari

mastoideus. Pravda za autorovo ime!!! ;+)

a sto pravis sranja pa da moraju baba i deda da te cupaju?

i jesi ti oduzio taj dug, nekako, ili jos zickas od babe i dede za kladionicu?

@javio Ti dugovi se nikada ne mogu oduziti kolko god da se vracaju. :D Ne zickam, baba sama da neki dinar. :D A deda vec dugo ore nebeske njive... :)
@Highlander007 Bilo bi predugacko da sam stavio pun naziv :D

istina +++
a kam ti nastavak mastoideus?

@bata gugi Nastavak ostao u anatomskom atlasu :D Ma predugacko je jos i mastoideus. A i vidim da znate sta je, cemu onda pun naziv. :D

pa koj si moj stavio musculus? trebao si samo sternocleidomastoideus
eee, kad se setim koliko mi je vremena trebalo da ga izgovorim... jebem ti i mastoidni nastavak i sternum... mada, kako su nervi zaguljeni mišići su ništa :)

Ma da mi je on bio najveci problem do sad bih bio doktor anatomije :D CNS je smrt. :D