Prijava
   

Baba u crnom

Sporedni lik sa glavnim predkazanjem i porukom, u legendarom filmu Dušana Kovačevića, Ko to tamo peva.

Komentari

cuo sam za to ali mi nikad nije bilo jasno zapravo, ajd objasni? ima i greska u filmu, tj ona cas sedi iza,cas je nema... da l' je to namerno uradjeno, nzm.

ima ljudi koji su film odgledali bar 10 puta i nemaju pojma ya tu babu genijalno

Fenomen je u halucinaciji. Babe u crnom viđaš po auto putu kad voziš mnogo premoren. I na sred puta počneš da kočiš ko lud. Doživljeno nekoliko puta

A bakuta inače igleda kao da je upravo izašla sa kastinga za neki od Hičkokovih filmova...

Baka u crnom predstavlja smrt.

ha,ha, ja sam film odgledao jedno milijardu puta ali na TV-u, znači na malom ekranu. E onda sam ga pre nekih deset godina prvi put pogledao u bioskopu, kad ono na velikom ekranu lepo vidiš kako baba sedi ozadi. Tu se zabezeknem i zapitam zar je moguće da je ranije nijednom nisam primetio. Što reko moj ortak: bio bi najjači trip kad bi na kraju sa onim cigomanderima iz busa izašla i ta baba. Svi bi bili u rebusu, ko je sad pa ovo?

hmm...dobra ideja da bakuta mozda predstavlja smrt ali moje misljenje je da je to cista filmska greska. I meni je trebalo 10 god. da provalim da baka sedi u busu, fantastichno otkrovenje:)

Baba predstavlja smrt 100%!

Baka vam je smrt drugari ;) !

fil sam gledao mali milion puta... uprawo ga gledam... a baba 100% predstawlja smrt, swi u mojoj porodici wile taj film... ko to tamo pewa , maratonci i mi nismo andjeli 2 su najbolji filmowi ikad... :D