Prijava
   

Badurka

Riba u pokušaju. Misli da je riba. Šabani Badurci takođe se lože da je ona riba Pravi lajv na Badoo-u ima 16 likova koji je gledaju, koji pritom imaju izmađu 38 i 62 godine te je umislila ja de uticajna, poznata i nadasve prihvaćena. Uglavnom je đembela do zla boga, ali na sebi ima pudera i svega toga što imaju top kvarcovane pičke da bi sakrila bubuljčine, te joj uopšte ne smeta parče čipsa koje joj se zaglavilo u prevoju dva podvaljka na graoniku.
Svoj manjak opšteprihvaćene lepote nadomeštava forsiranjem neke intelektualne priče, svakako joj na Badu nalogu stoji opis:

Ne pisi mi poruke ako si nepismen. Molim nize od 180 cm, da mi se ne javljaju. Jaka kao lavica..komunikativna...duhovita...fina.. mrzim nepravdu, kretene..ženskaroše...psihopate...lako je biti muškarac, teško je biti žena...žene su opasnije od muškaraca....definitivno..pazi kako se ponašaš prema ženi...možeš da nastradaš...

- Brate provali ovu Milku, satire onu mrežicu pečenicu kao Liverpul Zvezdu na Enfildu.
- Koju Milku?
- Brate Milku treća do prozora, eno je tamo na stanici preko, mislim jebote vidi je kakva je, kapiram da je Badurka klasična.
- Badurka?
- Šomi brate ne vredi tebi pričati, i ti ko da si Badurac, samo nemaš 45 i u opisu lep zgodan neophodan.
- A brate izvini, nešto sam se setio Sneže, sve mi se srce steglo, već par dana samo o njoj mislim.
- Jel ima Badu?
- Nema ona ni instagram. Ona je pjur endžel, malo ko je video šta je ispod haljine.

OKTOBERFEST Vukajlija 2018™

Komentari

Badoo

Šta god to bilo. +

Jedino što je nepotrebno pomenut enfild, veštački i usiljeno deluje poređenje.

+ na Enfild

Ako je već satiranje, onda bi Park Prinčeva bilo bolje poređenje, ovo će se brzo zaboraviti.

Sprdam se, mada ima tu još da se igra, lopta je okrugla.

mada ima tu još da se igra

Ma posle 0:0 s Napolijem prebrinute sve brige. I dalje su tu dva kluba iz regiona (sic) koja su se više brukala u LŠ. ;)

Jedini razlog što vas Napoli nije ošurio je što su vrlo temperamentna ekipa, pa su počeli da srljaju i raspucavaju se u prazno iznervirani vašim autobusom ispred Borjanovog gola ;) retko dosadan fudbal igrate