Prijava
   

Baja Mali Knindza

Nenadjebivi lik koji u nekim svojim pjesmama pjeva o tome kako, zašto i od čega je propao, svesrdno afirmišući dotične poroke, učeći široke narodne mase da to ipak treba tako, po principu ko ga jebe jedan je život svi smo mi gubitnici, što masa sa oduševljenjem prihvata.

Ne govorim ja sa tatom evo me za aparatom
sad mi žena ruke sklanja, mesto veće opet manja.

Kockar u duši to sam ja, onaj što gubi i kad dobija
danas imam sve, sutra više ne
e, moj kumašine.

Igrao sam Real iz iksa u dvojku, odnio je đavo novog golfa trojku...
Ponovo sam pare bacio i na Romu i na Lacio.
Vidiš brate da mi lađe tonu, odsad igram samo Barselonu.

Govorila stara majka, ubiće nam sina piće
sve što smo zaradili ta budala popiće.

...
...
Ma ima pravo Baja

Komentari

Sa velikim zadovoljstvom sam lupio minus na ovu "definiciju"!
BMK je jedan beskorisni idiot i ratni profiter,sejac mrznje,koju je sejao za vreme rata kao i ona budaletina Thompson,koji slobodno moze da se nazove "hrvatski BMK".
To je lik koji je profitirao od tudje nesrece i stradanja i nudio glupom narodu patriJotske pesme,koji ga je zauzvrat gadjao lovom...

Njegova cerka isla samnom u skolu. U pravu si brate, prezirem takve debile poput njega..

talentovano glup,ovaj tvoj komentar bi mogao biti odlicna definicja,posebno zadnja recenica, onako u globalu,ja sam se vise koncentrisaona na ovaj kladionacrsko kockarski dio opusa,nisam htio da ulazim u one po kojima je prepoznatljiv,nakaradne nesrecne pjesme.

Likovi kao BMK su losi ljudi,jer svako ko moze da peva ona sranja ,jednostavno ne moze biti dobar.Ista je stvar i sa Borom Djordjevicem,koji je postao najveci nacionalista i posrao se i na svoj zivot i karijeru.
Budale kao sto su oni vec jednom treba da shvate da nece biti veci srbi,ako uporno pokusavjau da pokazu svoju mrznju prema onima koji nisu srbi i smatramo ih neprijateljima.

Evo, slažem se sa Talentovanim, iako sam veliki protivnik njegovog mišljenja u većini slučajeva. Mesto da BMK popravlja ugled tj da pokazuje kakav je čovek hvaleći Srbe i ne dirajući ostale, već samo da uzdiže u vis svoj narod, koji toliko voli, on pljuje ostale da bi izgledao veći u očima drugih. Klasičan blam.

Hajd talentovani ne drži više političke govore, učlani se u stranku, sad će izbori.

Na definiciju minus jer veliča lik i delo šupka koji je pevao i pio dok su mlađi od njega ginuli a definicija deluje kao glorifikacija dotičnog.

БАЈА ЈЕ ЛЕГЕНДА НАД ЛЕГЕНДИМА ВЕЋЕГ ЛЕГЕНДЕ ОД ЊЕГА НЕМА ..КАД ЈЕ БАДНЈАК И БОЖИЋ ПЕВАЈУ СЕ БАЈИНЕ ПЕСМЕ???А ДОК НЕ ДОЂЕ ТА ДВА ПРАЗНИКА ГОВОРИТЕ СВАШТА ЗА ЊЕГА ШУПЦИ!!!!!!!!!

Duni, vjetre, malo preko jetre
duni, vjetre, malo preko jetre
umrijecu od bola, umrijecu od bola
izgorjelo sve od alkohola