Prijava
   

Baron

Veoma rasprostranjena sorta ljudi. Ima ih svuda, a prepoznaju se po svojim pričama. Lažu čim zinu. Ne zlonamerno, uglavnom ne žele nikome zlo, već samo žele da uzdignu sebe u tuđim očima. Nažalost, uglavnom sledi kontraefekat.

Prema istinitoj priči...
Prošle godine, kada sam leteo avionom u Ameriku, bilo mi je vruće, pa sam otvorio prozor. I tako, dok mi je ruka bila na prozoru, zapalio sam cigaru, ali mi je slučajno ispao zlatni zippo upaljač kroz prozor. Sad, meni nije do upaljača kao do materijalne stvari, ali upaljač ima jako sentimentalnu vrednost, pa je ćale organizovao poternicu. I, mo'š misliti, kada su mi vratili upaljač, rekli su mi da je pao tačno na ajkulu i tako smrvilo sve njene kosti i ubilo je na licu mesta. Haos, brate.
E, a ove godine sam bio na moru na jednom ostrvu, sa svojima. I poslednji dan, imali smo let za Beograd popodne, zapravo predveče nešto. Ali od kako sam ustao ujutru, ceo dan sam imao taj neki loš predosećaj i nekako sam uspeo da nagovorim moje da krenemo ranije kući. I bio sam u pravu u vezi predosećaja, jer čim smo uzleteli, desio se Cunami i sravnio celo ostrvo !
Jedino istinito ovde jeste to što je lik ovo stvarno ispričao.

Komentari

Ne verujem da postoji tako glup lik, i ti si baron. :) +

Licno sam cula ovu pricu:
"vozio se ja sa tatom helikopterom i vidimo ljudi plaste livadu, moj ti se tata sazali okrene helikopter naopacke i sve im onom elsiom za cas poplasti"

рекох ја на некој ранијој твојој дефки да си један од мојих омиљенијих аутора :) плуска за ово

Хахахахахаха! Не знам је ли боља дефиниција или овај коментар. :) +

@ crying knife:

To sam i ja, cini mi se, negde cula.
Interesantne price, interesantni ljudi.
Prosto ucine da se zapitas ... O mnogim stvarima.