Prijava
   

Beba u avionu

Dok ovo čitaš jedna beba u avionu dovodi do ludila na stotine putnika. Legenda kaže da beba koja zaplače u avionu nikad više ni ne prestane da plače. Takođe, priča se da određene strane vlade prilikom ispitivanja ispitanike zatvore u avion sa uplakanim bebama, koje su posebno obučavane za takve prilike, priznaš i da ti je mama brkata, samo da te izvuku odatle. Kada vidiš da se neka beba ukrcava na let znaš da ćeš biti najsrećniji čovek kad avion sleti, pa makar i van piste, nije ti bitno gde, samo neka agonija prestane.

Lik1: Buraz, hoće li nas biti dovoljno za ovaj termin večeras?
Lik2: E matori, pa biće nas, falio nam je jedan, ali sam zvao Mirka iz bloka, pa će nas biti taman.
Lik1: Au, nađi još jednog, ja neću doći, lik je iritantniji od bebe u avionu.

Komentari

Dao plus greskom.

Ako oces da ti bebe ne placu, plati prvu klasu i uzivaj. Ako letis u Evropi u malim avionima tipa Airbus 320, gde je samo zavesa izmedju "business class" i ostala govna, onda ti put traje dva sata i odjebi vise. To sto si se popeo na avion, ne znaci da si faktor.

Naravno da sam faktor, naterao sam te da ostaviš komentar. Tako da psssssst, i ne drami za plus, daće neko minus i za tebe, uzdravlje.

Kad sam moju decu vozio avionom, uvek je bilo seronja kojima je mucenistvo to sto beba place petnaest minuta. E pa najebem vam se mile majke svima.

Nadam se da želiš da poništiš ovaj prethodni komentar kao što si želeo da poništiš plus koji si dao na ovu definiciju, a ako i stojiš pri tome najebem vam se mile majke svima, govori više o tebi, nego o ljudima kojima smeta buka, jer roditelji nisu sposobni da ugode potrebama svog deteta, sve najbolje u daljem roditeljstvu.
P.S. Besplatan savet: jebanje tuđih majki je preljuba, tako da moguće da će pasti neki lagani razvod u budućnosti, ako već i nije hehe.

Zamisli samo kako je bebi kojoj niko na svetu ne može objasniti zašto je bole uši tokom avionskog leta i pri tome ne može ni da joj značajnije ublaži tegobe. Najčešće i ne može ni da ih ublaži. Bol traje koliko i let.

Chule37, svima smeta plač bebe u avionu. Većina nas ćuteći istrpi.

Meni smetaju likovi koji iz raznih razloga (čitaj:verskih) ne mogu da sede pored žena.
Uzgred, sve je ok, ako mi se uljudno obrati. Ali ako besni i ne poštuje me, onda ne menjam svoje mesto. Takav ni stjuardesi ne može da se obrati i tu nastaje sveopšta gungula.

Ko vas jebe kad letite. Čuj letenje, moram da stignem negde baaaaš baš mnogo brzo jednostavno nemam vremena da se kotrljam po zemlji. Da je čovek trebalo da leti onda bi mu izrasla krila.
Pametnom dosta

Ko leti, vredi
Ko vredi, leti
Ko ne leti, ne vredi

Ma smeta plač bebe i u autobusu. Doduše, tu bar možeš da siđeš na sledećoj stanici. :)

Ipak, najgore je ako si roditelj takve bebe. Svima si kriv i svi te gledaju neprijateljski, a ti ne možeš bebi (to jest sebi) da pomogneš.
Zato, sledeći put kad se beba dernja u prevoznom sredstvu, vlasnika iste gledajte sa sažaljenjem, a ne sa besom u očima.

Ево од мене онај минули минус, плус мој минус, допиши га себи. Па беба плаче да јој се помогне, не уме друкчије. Певање помаже, певај. Амери то одавно примењују. Мишел, Метал Гуру - све што подсећа на саме бебе. Тема из Летњиковца...