Beg od svakodnevnice

MOTIKA 2009-08-11 16:57:48 +0000

То је један дан у животу, обично бива понедељак ил петак, када нешто "кврцне" у глави и одлучите да нећете и данас, као и предходних пет година живота у 7:15 да се умијете, оперете зубе, обријете, обучете, доручкујете, пољубите децу, жену, пса и кренете на посао.
Тренутак када трака на којој се врти филм монотоне животне приче пуца...

Примера је много. Мени један од најдражих је искрено када се човек без речи и поздрава и икаквих најава, покупи сам са штаповима за пецање и оде у дивљину. Наравно ту има и доста случајева са трагичним исходом, што по околину, што по саму особу која једноставно није успела у свом животу да пронађе барем једну ситницу, што каже наш народ да да себи одушка у нечему, ма шта то било, како никад не би дошли у прилику да се готово претвори у робота, који би тако роботизован једног дана направио куршлус.

3
21 : 0
  1. Još lepše ako imaš kutak ... bravo :-)

  2. Али пољубио пса хахахахааха

  3. Ooooooдвалио. Браво.

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.