Prijava
   

Beogradjani- prva generacija

Najveci lokal patriote grada Beograda. Mama im je obicno iz Donjeg Brijanja, a cale iz neke Gornje Vukojebine (citaj: sisao sa planine); ali zato znaju da gundjaju vazda kako se doselilo Boga oca sveta iz provincije da ruzi Beograd, i kako je Beograd postao jedno veliko selo. Cast izuzecima naravno, ne trpam sve u isti kos, ali nisam cula nikoga ciji koreni i jesu u Beogradu i ko bi sebe mogao nazvati pravim Beogradjaninom da mi kaze da ruzim isti svojom provincijalskom pojavom.

Al' znam jednu iz ove prve generacije ciji je jedini argument protiv mene bio "Ti si iz provincije!" Ma, znas sta, sestro: "Zumbuli su zumbuli, a ruza je ruza, pa da na kraj sveta iznikne!"

Komentari

opravdavam te jedino ako ta osoba radi kao baba sera, ako ne brine me to sta uopste i radis sa takvim nekim...ali svakako minus!

Pa ne radim sa tako nekim, mada...ne biras bas uvek s kim ces da radis, a fala za minus

ah,nesporazum, procitala sam sto umest sta- pa, nadje se covek u nekom drustvu ponekad, a da o istom nije imao ni najgore nocne more

verujem. Poljubac od mene!

dobro, priznajem da je drustvo bilo vredno sazaljenja, al' izvukla sam se, ne mora se trudis toliko :D

e a sad ću ja kao najgori sociopatski paćenik, pošto mi se žena obratila, da gledam u tvoju profilnu sliku, zamišljaću da si to ti, zaljubiću se, onda ću da odem da spavam, i sutra ću opet da gledam u istu cao dan a nakon toga dolazim da te ubijem nekim tupim predmetom!

nemoj kod mene da me ubijas, mnogo mi je mali zamrzivac, posle mora i da me seckas tupim predmetom, a to je naporno, bolje lepo podmetni pozar, pusac sam pa ces se izvuci na moju zaboravnost

ne znam sad, puno mi je sve to, prvo moram da odradim deo sa gledanjem slike!

Srecan "rad"! Ne zaboravi da obrises monitor.

Perveznjaku jedan! Ja samo balavim...

Eh, ko se sve danas naziva pacenikom...

Hahaha, znaš već šta to znači!