Beograđanin prve generacije

Čarls Podolski 2024-06-09 20:32:20 +0000

Čovek koji je slučajno rođen u Beogradu i tek treba da stekne te exp poene kako bi se nazvao Beograđaninom. Čovek senka. Čovek koji je rastrzan između rodnog kraja i Starog grada. Čovek koji nailazi na osudu ponekad jer su njegovi baba i deda imali snošaje(sa očeve i majčine strane) na drugom meridijanu.

-E šta su uradili divlji. Oterali pitome, moj Aleksej.
-Jeste. Šta ti misliš, Luka? Jesu tvoji izlazili u Akademiju onomad kada je Gile iz Orgazma pio vinjak iz žive ribe? Tada je nastala ona pesma "Čovek u moru i morski krastavci!"
Pank.
-Pa ovaj. Moji su iz Dalmacije ali sam ja rođen ovde.
-Šta?!(zgrožkrugodvojkaškiprezir*)
-Da. Neverovatno. Ja sam rođen ovde.
-Ali ti to. Ne ne ne. Kozaci u mom stanu, Aleksej.
-Tačno tako Hadži Uroše Krstiću.
-Ali ovaj. Ja ne govorim mlijeko, đe si, nego ono. Gde si tebra torima šta ima i slične izraze. Blejao sam na Dorćolu kod neke Silvije.
-Ti si šta?
-Pa on je kročio svojom medveđom nogom na sveto dorčolsko tlo.
-Medvedi su u Lici inače.
-Da da. Nego slušaj. Ajde ti lepo ćiku pa vidi jesmo li tamo. Treba još ti da igraš ovu svetu igru beogradske džungle da bi dobio svetu titulu Beograđanina.
-Beograde!
-Beograde! Ni ne pomišljaj da nastaviš pesmu, Luka.
-Štagod, moroni.

3
14 : 8
  1. tacno se vidi da je ovaj true beogradjanin komunisticki fejker sa sela 2ge gen

  2. Baš!Nažalost,znam mnogo takvih true BGD....diže mi se kosa na glavi od njih....čupka da ne pominjem....

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.