Prijava
   

Berlioz

Naj gluplje govnjivo stvorenje na planeti zemlji. Doneo ga je sin sotone Lucifer sa 12 kila govana u staracki dom gde su ga silovali svaki dan do kraja zivoTa crko dabogda majmun.

Berluskoni picka jebem ti familiju

Komentari

Svaka cast za definicuju 10/10

Berluskoni nas je gotivio k'o niko iz Evrope majmune. A za čika bulju se slažem sa narečenim

@Уцвиљени Даунко
Забрањен ти је улаз на сајт ретардчино малена. Обувај мокасине и стављај дилдо у ташницу па разлаз иначе ћу сутра опет да ти појебем мајку на кухињском столу. Па ћеш поново на исфриганим јајима имати сос од мојих јаја и све ћеш да попапаш. Те излизане форе из 2013. “ЧИКА БУЉА АХАХАХАХ” су прикладне твојој менталној заосталости и павијанској несувислости тако да ме нимало не чуди појава сличних идиотизама. Глуп си колико и просјечан учесник у грмечкој борби волова, твој крканлук и даунлук не треба никоме овдје, тако да напусти овај сајт коначно, нећу ти двапут говорит.

Ma kome ćeš ti nešto da zabranjuješ, seljačino jedna bosanska, idi na clix.ba pa tamo glumi šerifa, na srbijanski si sajt došao, je l' tebi to jasno, degenčiću?

Научи географију љуштуро неписмена, нисам ја из Босне а на муслиманске форуме сигурно нећу да идем зато што сам Србин. А сад фино напусти сајт да ти не ломим кости усранко дегенерични

Kad je najbolji berlioz?
Kad mu je u čika bulji skroz

Да ли требаш имати дауна да ти то буде смијешно? Претпостављам.

Jel' moglo ovo gluolje? I oko čega se vas dvojica uopšte svađate k'o dve nedojebane tetkice?