Prijava
   

Bijela laž

Laž koju bijelci predstavljaju drugim rasama kroz različite eufemizme i jezične zavrzlame.

Opljačkali kolonije u Africi i Aziji; kad su stekli neovisnost podjarmili ih sebi kroz umjetno izazvane društvene i ekonomske krize te im pritom drobili kako je zapadna kultura (stečevina po najnovijem) Europe kolijevka civilizacije i društvenog rasta i napretka na koju se trebaju ugledati.
Kako su sami krivi što su birali krive ljude na izborima, kako se nisu dovoljno obrazovali, to jest, ulagali u sebe, dok su im burzovni mešetari i banke uništile gospodarstvo, a na vlast postavile svoje marionete.
UK postigli sporazum o osnivanju Commonwealtha, gdje UK ima bogatstvo (wealth), a narod bivših kolonija obične stvari (common things).
Otišli iz tih zemalja da ne moraju trošiti novce na gušenje pobune, već prebacili njihova nacionalna bogastva na svoje multinacionalne kompanije.
U SAD-u prodali priču o američkom snu, što ima i smisla koliko i to što su u kazinu svi pobjednici.

Komentari

Svaka ko Njegoševa +

Ма одјебите бре више са том белом кривицом и осталим либерашким срањима. Свака раса је имала робове и колоније а само се нама нешто спочитава и то баш док траје инвазија обојених на наш континент и земљу. Ми смо тим људима остављали школе, болнице, технологију и тако даље а ево видим процветаше од кад побише и протераше белце па их моле да се врате као у Јужној Африци. Немамо чега да се стидимо јер смо произвели све што нас окружује и што смо раса освајача и креативаца и што смо и пре 3000 година били више развијени у тежим условима за разлику од данашњих афричких или блискоисточних племена што леже на дијамантима и нафти а не знају им намену,толико.

И да, нисам чуо да се Ирци, Срби, Кинези, Грци, Руси, Мађари чепе и траже репарације јер су у једном тренутку у историји били под нечијом окупацијом. А ови су од краја другог светског рата добили милијарде и милијаде долара помоћи и створена је светска и свака друга хистерија и патетика како је општи идеал доброте помагање црнцима и мржња према белцима и својој традицији те с тога их треба увозити и давати им привилегије које ионако већ и имају у виду пара, афирмативне акције, промоције и тд. Свако ко бар мало није слеп види са којим се то циљем ради а те агенде и планови вуку корене још од КАЛЕРГИЈЕВОГ ПЛАНА и ПРОТОКОЛА СИОНСКИХ МУДРАЦА и америчке војне стратегије покоравања Европе као конкурента смањењем броја Европљана и самим тим просечног IQ-a. Ко не зна нека истражи, ко не верује нека погледа око себе, ко каже да је теорија завере нека одговори како може бити ТЕОРИЈА нешто што се у ненормалној мери поклапа и догађа. Толико.

@Oмнипотент ni 2007 se ovako loše nije trolovalo.
Da li je neko zaista toliko glup pa da poveruje u to što pišeš?
Da ne pominjem logičke greške koje si napravio,počev od pozivanja na tradiciju (koja je sranje).
Pored svega, još si i kognitivno pristrasan prema svojoj "rasi".

Omnipotent, slažem se jebeno sa svakim slovom koji si napisao... što se tiče čamuga i njihove sposobnosti da naprave bilo šta i stvore bilo kakav poredak, eno brata Bomba koji je živeo i radio u Africi pa neka kaže iz prve ruke

@Прелепи црнац Фредо Не знам идакле ти идеја да тролујем ал пошто си уписан овако постоји ипција да си глуп природно и да си приглуп јер се ложиш на нешто што ниси а пљујеш по традицији без које свако постојање губи смисао. Мислим ја знам да је Вукајлија одавно легло трби сличних али опет то вас не чини у праву. И не знам где си видео пристрасност осим објективности јер сам навео да је свака раса у једном тренутку имале робове и то мнлго више и бруталније од нас и да су црначки пирати (а то раде и дан данас) крстарили Средоземљем, пљачкали и киндаповали. Само сам навео чињеницу да смо ми створили нешто и њима тамо пружили много боље услове од оних који су наступили након убијања и протеривања белаца нпр у Зимбабвеу или добром делу Јужне Африке која је иначе била ненасељена када ду белци дошли и створили јак поредак. А на крају крајева, ако свако данас врло отворено може да заступа интересе своје расе и етничке групе онда могу и ја своје. Толико.

Ево ти доказ црно на бело колико сад кукају за тим "злим белцима" да се врате : https://youtu.be/i10ppb_yKUU

Која црначка земља излази на средоземно море

Fredu ćemo da nalupamo šamare, samo opušteno

@јебач пресретач Излази афрички континент са кога су упадали чувени Маври и палили Рим на пример. Излази и Алжир.

@Ucviljeni diktator Проблем је што маса људи прихвата такво његово размишљање мислећи да је њихово :)

⢀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⣠⣤⣶⣶ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⢰⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⣀⣀⣾⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠈⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⠛⠉⠁⠀⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠙⠿⠿⠿⠻⠿⠿⠟⠿⠛⠉⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠠⣴⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⢰⣹⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣭⣷⠀⠀⠀⠸⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠤⠄⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⢿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⢾⣿⣷⠀⠀⠀⠀⡠⠤⢄⠀⠀⠀⠠⣿⣿⣷⠀⢸⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡀⠉⠀⠀⠀⠀⠀⢄⠀⢀⠀⠀⠀⠀⠉⠉⠁⠀⠀⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿

To su degenerici, a Fredo je provereni degenerik...

Omnipotent ne razumijem ćirilicu ako želiš raspravljati sa mnom.

Analni Osvetnici Мораћеш да научиш илимда купиш прње обзиром да живиш у земљи где је то званично писмо.

Napokon sam našao dobar prevoditelj, Omnipotent.
Sada možemo imati rasprave.