Prijava
   

Bilderberg grupa

Gomila dobroćudne, uljudne raje koja se sastaje svakih pet godina na nekom fensi mestu i tamo razmatra oće li biti sranja ili će pak sranja biti.
Neki ih zovu i Svetska Vlada.

Komentari

Masoni,planiraju novi svetski poredak.Smejte se slobodno.

Хенри Кисинџер и Дејвид Рокфелер једини стални чланови и такође оснавачи Билденбершког клуба, име добили по истоименом Холандском хотелу где су се први пут састали 1954. године. Обамица је њихова лутка, заправо процењује се да Америка није имала правог прецЈденика још од Кенедија кога су и убила ова два говнара.
Људи из сенке, владари планете и носиоци новог светског поретка. У неким круговима познатији као криминалци са вол стрита. Хенри је највећи ратни злочинац на планети, индиректно је одговоран за Вијетнам, Зеливски рат, Авганистан и Ирак поново, тренутна преокупација му је финансирање револуције у Ирану, углавном човек је један од највећих продаваца оружијем и данашњи еквивалент Хитлеру. Дејвид је остао веран нафти коју кроз Кисинџерову амбицију за продајом оружија лако обезбеђује у облику палих земаља под Америчком агресијом. Поседују барем једну медиску кућу у 90 земаља широм света, самим тим и лидери и планери Америчке медиске страховладе. Група се састаје 3-4 пута годишње и на састанцима се никада ништа не записује, све се ради на реч, при почетку састанка чланови обетбеђења напусте салу.
Све у свему гамад тешка.

заборавих, + за зезу