Prijava
   

Billy Drago

Autor sa Vukajlije, čiji zbir negativnih glasova premašuje za 10 puta više, one pozitivne.

Komentari

Jel na rečniku slenga već drugi dan? Jeste. Znači, sleng.

Što rekla Aida, je l' ko kad koristio to prakt'ćno?

Aida kontala da je ovo neki nastavak Bili Čiku idiotski kez

Nebitno, jedan moj, jedan tvoj. Al kojih 5 degenerika je dalo plus?

Tatatatira drugari. Evo da vam odgovorim i malo pojasnim celu priču. Juče, dok sam gledao postere, reakcije i definicije, zastanem malo i kod autora. Pogledam i naježim se na +40c . Primetio sam gomilu autora koji bukvalno samo pritiskaju minuse. Nakon svakog dodeljenog plusa, ošinu po 10 i više minusa. Ima slučajeva poz 700 a negativnih 11.000. I tako mi pade na pamet da uporedim najvećeg filmskog negativca sa ovim autorima. Da se niko ne uvredi a da bude bar malo duhovito. U pravu ste svi da ovo nije sleng ali jeste sigurno poruka, onima koji održavaju Vukajliju u dobrom raspoloženju, jer je sve veći broj negativaca, pa da se nešto uradi po tom pitanju. Inače, uz Vukajliju sam zadnjih 5 godina i ranije je bilo dosta jačih fora i zajebancija nego sad. Pozdrav drugari i nemojte mi zameriti na onih 5 pluseva.

Zamjeranja nema buraz, al teška je situacija za definičare, kako slengaše tako i sentiš-defkaše, a čini mi se i za posterdžije i reakcionare. Ranije je bilo sila. Al to je što je. Radićemo s ovim što imamo, ne bi li kako oživjeli sajt ili napravili nešto što će to da uradi. U svakom slučaju, negativaca će vazda biti, a na raji je da odluči da li će da da plus ili minus. Poyy

Lukac, neću da dodajem ništa više jer se apsolutno slažem sa tvojim komentarom. Skroz si realan i korektan. Pozdrav buraz.

Negativno je danas kul, obest je danas na ceni...al' samo kod istih negativnih i obesnih, jbg