Prijava
   

Blago meni

Usklik oduševljenja sponzoruše, posle sklapanja braka sa matorim buržujem, posle čije brze smrti će naslediti svo njegovo bogatstvo.

Komentari

Hvala Tračice :)

Gusti kida, kao i uvek +++

Ma Agi, spremam se za kup :) Ovo samo izbacim po nešto, da bude da sam tu :)

Gusti, ovo do jaja +

Odlična. Nešto si usporio sa pisanjem.
+

Hvala Džoni. Nisam baš pri kompu poslednjih mesec dana. Biće od oktobra po starom :) A i ne mogu svako govno izbacim, prate me ljudi :)

Dobro ti je išlo, jedva čekam od oktobra da nastaviš po starom :)

Sad se čuvam za kup :) Samo da ne dobijem tvoju konferenciju. Mada, svuda sve sami zajebani igrači. Nisi pisao Partizanku? Čini mi se da nisam video :)

Samo da ne dobijem tvoju konferenciju

Imaćeš sreće ako dobiješ moju konfernciju. Prošli put sam ispao u prvom kolu, jer loš sam ja sa tim kada mi neko zada temu. Zato ne mogu još Partizanku da napišem...treba da mi sine....kada mislim na zadato, retko nešto dobro napišem...

Ma kako god, biće vrlo zajebano. Sve dobri autori. I kvalifikacije i ovamo. Biće dobrih defki :)

Prošli put je bilo odličnih, ovaj put verujem da će pucati od dobrih definicija, a najbolje je što su svi dobro pisali i mi što smo bili favoriti brzo smo poispadali. Biće ludnica. Kog god protivnika da dobiješ možeš da pobediš a možeš i da izgubiš. Zato je kup dobra stvar.

Ma važno da će biti zajebancija. Gledam spisak učesnika, i ne bih voleo nikoga da izvučem. Ima da pršti sve :) Šta je bre ono sa Partizankom... Ne čitaju ljudi...