Prijava
   

Blamantni naslovi u dnevnoj štampi

Ogromni, boldovani, uokvireni i krajnje neumesni naslovi zbog kojih ste prinuđeni da crvenite ako čitate novine u javnom prevozu, na klupi u parku ili na bilo kojoj drugoj lokaciji gde ste okruženi ljudima.

Uglavnom su praćeni gomilom uzvičnika i privlače prezrive poglede svih onih koji po automatizmu zaključuju da ste kupili novine baš zbog tog skandaloznog sadržaja (iako vas uglavnom zanima samo sportska strana ili ukrštenica a dotične novine kupujete jer su najjeftinije, kako bi vam ostalo i za kiflu).

Što vas ljudi bezobraznije i prezrivije gledaju, to je sigurnije da u cegeru kriju primerak istih novina koji jedva čekaju da otvore u miru i tišini doma svog, bez ijednog svedoka.

Jeb'o ježa, al' stvarno !!!
Nastavnik pušio đacima !!!
Popovi je*u decu !!!
Deda dr*ao pred unucima !!!
Karleuši sevnula pi*ka !!!
Seka pokvasila salo !!!
Opa bato !!! Ministar drpio džip !!!
Gordana Pop Lazić - čiča Tomina kobila !!!
Bregovića posr*o petao !!!
Jake noge u naše Goge !!!
Sajko šiljio ponos !!!

I tako u nedogled ...

Komentari

Hahahahaha, to je to! Bruka i sramota, da te ne vidi neko šta čitaš!
+++

Прво ћу да напишем да је ово Џими, а тек после ћу да оценим, да видим јесам ли у праву ;)

Ладно нисам ЉОЉ

Ђирилица те заварала, вероватно :)
Мораћу да почнем да шарам између 2 писма, да не буде да купим плусеве и минусеве на забуну :)

Неее, каква црна ћирка, ови наслови су у Џимијевом фазону, па зато :). Свеједно, дао сам сплу :)

ja ti dadoh minus. Defka je za plus, al' nemoj da citas kurir, scandal i ostala govna. Kurir je valjda 15, 20 din. a politika 30, 35. Nije neka razlika u ceni, astronomska je u kvalitetu. Jebes kiflu.

Политика је интелектуална смарачина у којој недостаје гомила битних вести(мада не спорим да је милион боља од Курира) а и не можеш да је листаш на јавном месту, преобимна је, испада средина и онај додатак :)))

Načuo sam glasinu da je Kurir kupio DS. U paketu sa Pravdom i Nedeljnim telegrafom.

Novosti su valjda odavno u toj priči.

Ко ти крив кад читаш Курир и Скандал. :)
Енивеј, добро је написана дефиниција, палац горе.

"Правду" нису сигурно, то држи СНС. Курир можда и јесу преузели пошто у последње време у тим "новинама" воде хајку против комплетне опозиције :)))

Ovako, mozda je ovo i prosto al' neka . Ne postoji dobar razlog koji bi opravdao kupovinu tih novina. Ako ti serviraju govna, bolje je da ne jedes nista nego da jedes govna. Ne mislim da vredjam nikoga, ali takva metafora mi je prva pala na pamet.

Ne citam dnevne novine pa ni politiku.

Гордана Поп Лазић - чича Томина кобила !!!

Sta reci,osim.... genijalno!!!

Мајмунолики, ко је Скандал помињао? Намерно пише ДНЕВНА штампа, да се оградим од Скандала :) То само некад прелистам код фризера :)
Ово су углавном Ало и Курир ...

E zeno,svaka cast,bas me nasmija.Popovi jebu djecu,nastavnik pusio djacima,hahhaha.

Ovo za Gordanu Pop Lazić je bilo u Tabloidu, dopalo mi je ruku pre par meseci. Ceo tekst je bio urnebesan, ako ih nije tužila onda je ili debelo pogrešila ili debelo zgrešila (a oni saznali pa je opleli).

Ali "jake noge naše Goge" - vrh! Hahahaha!

nemoj da citas kurir, scandal i ostala govna. Kurir je valjda 15, 20 din. a politika 30, 35. Nije neka razlika u ceni, astronomska je u kvalitetu. Jebes kiflu.

slazem se da politika valja, ali sta ako je autor mladji, pa kad bi kupio politiku onda bi tim ljudima bio nastran jerbo kupuje politiku kako bi gledao umrlice. xD

И Политика је ш класе од кад су најурили Смајловићку. Мада једино тамо можеш да прочиташ нешто норамлније, везано за културу рецимо. И мало ћу сад да сморим, али морам да урадим један copy/paste

Ако се сложимо са тезом да Жигић, Пантелић и Лазовић могу да дају гол само ако се ушетају у мрежу држећи џабулани под мишком, уз два услова – да се не саплету и да судија све време буде загледан негде у вечност, и ако се сложимо да Мрђу захвата исти, панични страх, јер против Грка из два покушаја није успео да се ушета у гол, а имао је времена да уради то, пошаље пољубац менаџерима Олимпијакоса и слика се за успомену са клинцима који сакупљају лопте, шта је онда лек за депресивне шпицеве српске репрезентације и новорођеног селектора Антића?

Можда је то бразилски гастарбајтер на привременом раду у Србији, центарфор Партизана Клео који је експлодирао на почетку сезоне и како год да опали, главом или ногом, лопта улази у гол. Осим што је у бриљантној форми, он је испунио бар још један услов: да Ивица Дачић зажмури – па да му се, уместо голгетера, укаже Андријана Лима – и по хитном поступку му изда српски пасош: Клео је најпре играо за Звезду, онда је постао њен Јуда и прешао међу гробаре, што га већ и по карактеру чини правоверном Србендом.

Ако још прихватимо и тезу да би Клео постао први странац у копачкама који слуша „Боже правде”, национална фудбалска сапуница која се одвијала између Радомира Антића и Томислава Караџића, била би комплетна. У тој водвиљској драматургији између Фудбалског савеза и селектора, изненада се појављује странац издалека, који спасава ствар.

Данашњи чланак са насловне Политике. Пао сма на дупе од смеха!

@Podgrejo
Pa sta da kupi? Bravo girl? Da misle da je ziljav. :)

"Jake noge naše Goge"? :)))
Moram da dam + !

Jao, sećam se onog za ježa xD Strašno xD

5 strana, Ruška Jakić u toplesu!?!?!?!?!?