Prijava
   

Bogat kulturno umetnicki program

Recenica koju kad cujete da se njome opisuje neki dogadjaj,mozete biti sigurni da sadrzaj tog desavanja nije ni kulturan,a jos manje umetnicki.

...npr. Guca!

Komentari

+ ahahahaha, meni muka od tog festivala, jer su mi trube uvek bile NJA :)

i meni su trube uvek bila JNA :))))

bila JNA :))))

Ahahahaha :)

Svaka cast na zdranju i opijanju,bas kao i pleh muzici,ali kad neko pocne da me ubedjuje kako je to umetnost,dodje mi da mu se najebem keve glupave...Ako se ono sto se svira u Guci smatra umetnoscu,onda je ovaj svet otisao u kurac i najbolje bi bilo da nas opici neki asteroid i da ce nadamo da ce bubasvabe u buducnosti biti pametnije od nas ljudi...

talentovani, cini mi se da si slicne komentare imao i o hiphop-u, a valjan argument, druze, nisam procitao iz tvog hejta prema istom zanru :)
daj malo, obrazlozi to 'ne smatra se umetnoscu' ... nemoj da te 'zvuk gitare' u potpunosti 'asocijalizuje' (u pogledu estetskog promisljanja, of kors)

cheers

Truba je sjajan instrument,koja svoj puni sjaj dobija u klasicnoj i dzez muzici,gde je gotovo nezamenjljiva.Ovo sto tandrcu u Guci se zove plek muzika i njena vrednost je diskutabilna.

"talentovani, cini mi se da si slicne komentare imao i o hiphop-u, a valjan argument, druze, nisam procitao iz tvog hejta prema istom zanru :)
daj malo, obrazlozi to 'ne smatra se umetnoscu' ... nemoj da te 'zvuk gitare' u potpunosti 'asocijalizuje' (u pogledu estetskog promisljanja, of kors)"

Hip-hop nikada nece biti umetnost zato sto je u pitanju banalna "muzika" koju izvode nepismeni kreteni.Taq vrsta muzike je isto kao i rep,jednostavno ,besmislena i nepotrebna ...

Ау, одакле да почнем. Ајд прво питање за све, шта је уметност?

Талнетовани:

Трубе у етно музици су по твојој процени сумљиве вредности? Па хајмо онда да укинемо и фолклорне групе, и то што они играју, као и музику уз коју играју јер је сумљиве уметничке вредности. Који ће нам једна Биља Крстић?

Exit? Ту као има уметности? Смешно. Али ипак си га прескочио.

Да се не лажемо, уметност је ређа од панди данас. Људи радије слушају Мадону него чело нпр. Али то што неко воли једну врсту/подврсту уметности, не треба да окарактерише неку другу као кич само зато што је не разуме.

Уметност се исто тако мења. Да ли је уметност Јутутанска јухухуха? Може ли бити да су рецимо Public Enemy или БС само данашње верзије?

Не проналазим се ни у репу, ни у етно музици.

Јел има нека слична тема на форуму?

:+D, ja imam na pameti nešto slično.