Prijava
   

Boju ima, još samo da se ukoči

Najava tanatosa. Konstatacija na relativno blisku nadolazeću smrt, figurativnu ili bukvalnu, bledunjavog subjekta, koji isključivo putem svoje nejake pojave emituje signal da je spreman na partiju šaha sa Sablasnim Kosačem.

Izraz često korišćen radi postizanja komičnog efekta, stajanja na muku mamurnom primerku, kojem ni kombo brufen/ranisan nije pružio dašak olakšanja, ili anemičnom bolešljivom ortaku u stanju presamićenosti ala bakalar u loncu. Pored toga, nadasve odomaćen u memljivim kuloarima srpskih bolnica, daleko od ušiju onih koji su pali na postelju, sa jadnijom šansom za preživljavanje od poštenog građanina uz prosečnu potrošačku korpu.

Tačka na izvesno.

- Kako je onaj naš? Sinoć se vratio u pola 5, uđoh mu u sobu, kad ono mrak, ja upalim svetlo, vidim ga mamlaz sa ugašenim telefonom osvetljava traži prekidač. A, na njemu majica sa likom Jašara Ahmedovskog, sa natpisom "da se Ipče nije iznabodio, ja nikad ne bih plodio", i dole one gaće što si mu kupila na pijaci sa likom Ronaldinja.
- Ma pusti ga, boju ima, još samo da se ukoči.
______________________________________________________

- Šta kažeš doktore, koja kvota?
- 6,50. Ako ćete na 500,00 evra.
- Neka hvala, ionako boju ima, još samo da se ukoči.

Komentari

ovo mož da udje u upotrebu

Тачно за у употребу +++

Danas reče moj šef ovo kao konstataciju na njegovu boju kože +

Jel šetaš šefu kožicu? +

Jel šetaš šefu kožicu? +

Naravno da ne. Od reči koža, može da vidi reč kožica, samo onaj koji šeta tuđe kožice.

Da mi je inspiracija za kožicu bila koža, može da pomisli samo neko ko često razmišlja o kožicama. Možemo i tako.

Odaberi mi nešto i odbanuj Ajaxa

Ne odbanjavam ja nikoga koga nisam banovao. A znaš li ko ga je banovao uopšte?

Ne remetiš moj davno stečeni utisak o tebi kao jajari, cenim da si svuda ovako podjednako principijalan.. Smeh okusa čemera

Bobe brate, zar Dzonija najfinijeg coveka na sajtu da nazivas jajarom, koji ti je kurac? Mnogo si bre kiseo, ne brini, proci ce taj, period, posle ce te biti sram. Iz najbolje namere ti kazem.

Apofise brate moj, objasni mi kako nejaje čovek može da postavi onakvo pitanje u fazonu "ja ga nisam banovao, neka ga odbanuje ko ga je i banovao", jbt šta sad, ako je neko popio trajni od mejmuna koji je odavno razmodovan, jel to znači da taj neko treba da ostane trajno banovan?

Dobro, Bobe, reci mu ljubazno ko ga je banovao, sto ga je banovao i sto da ga odbanuje, ti odmah krenuo preko sefove kozice do jajare.

Ne znam ko je, to Džoni može da nam kaže, ali je verovatno razmodovan onaj koga je banovao, što dalje implicira da nije valjao moderator, a iz čega proizilazi zaključak da je i ispravnost njegovih odluka kao moda pod znakom pitanja. ODBAN ZA AJAXA MAKAR SE VIŠE NIKAD NE VRATIO NA SAJT