Prijava
   

Bolje jedan u dupe nego jedan u dnevnik

Ideja vodilja srednjoškolke koja želi da završi razred po svaku cenu.

Komentari

kako da nije, čak i uživaju u tome :)

ne bih se slo\io sa tobom al znam neke koji bi pa ti u njihovo ime dajem plus i zahvaljujem na izvali :))

Slazem se, ++++ i jedno i drugo boli, al jedno 1/2 sata drugo 3 mjeseca, bolje prvo onda.

:) После је Качавенда овакав и онакав. Још више боли када клинка све лепо сними телефоном па њега после трпају са сто кураца у затвору за педофилију.

Kačavenda je maloumnik običan, a klinke koje se snimaju su posebna priča...

a srednjoskolac?

kakva je to polna diskriminacija, molim vas

sedplas
a srednjoskolac?

kakva je to polna diskriminacija, molim vas

Tačno, na njih sam zaboravio, ali ne znam koliko bi profesor bio oduševljen... Da se veronauka ocenjuje bilo bi svašta :)

cornelije
+ nije loše

Grasijas

Ђомла, што си таки? А претпоставка невиности? А судски процес? А владавина права?Е, курац мој смо ми за цивилизацију. Код нас противници инквизиције спроводе инквизиторске поступке. Ако је тачно оно што причају за драгог оца Качавенду, онда је свакако болестан. Што имплицира даље да су сви педери болесни. Што даље имплицира да се слажемо у свему :) Само још доказати и не третирати га као владику, него као педера, а чин и браду му одузети.

Ja kol'ko sam čuo ima neki video ili zvučni zapis kako se Kačavenda zabavlja. Valjda je na sudu to dovoljno.

Немој да ме схватиш погрешно, не браним ја педере и педофиле, него начин на који то утврђујемо. Нашем суду је довољно само климнути главом па да случај застари, јел тако? Проблем је у томе што наше друштво воли да олајава, али тиме се проблем не решава. Зато негативно коментаришем твоју дефку, јер сматрам да је умоболно јебати ученицу у дупе за оцену и да је таквима место у затвору. Ако све решавамо чмаром и курцем, онда смо дебело улетели у говна. Уколико је поређење на месту.