Prijava
   

Bomba u filmu

Uređaj čija je primarna funkcija podizanje nivoa ''kulosti'' glavnog junaka, jer će baš on biti taj koji će je deaktivirati sekundu pre eksplozije.
Trebalo bi napomenuti da su tvorci ovih krajnje ''eksplozivnih'' sredstava najčešće umobolni geniji koji ceo život drkaju nešto oko bombi pa se sada suočavaju sa deficitom ekstremiteta.
Dalje, ovi majstori su neverovatno uviđajni i obazrivi ljudi, toliko da bi Ned Flenders pored njih delovao bar zao. Oni će elemente svoje bombe povezati raznobojnim žicama, kako bi protagonisti obezbedili što lakšu deaktivaciju. Zamisli da Vilis ili Sigal otvori bombu na 00:10 do kraja i vidi sve iste žice? I šta sad kojupičkumaterinu da radi kad mu u scenariju piše da bi trebalo da se dvoumi između crvene i plave, a ono sve roze žice?!
Pored toga, ''bombaši'', teže tome da na svoju bombu stave što kvalitetniji displej kako bi junak u svakom trenutku imao uvid u preostalo vreme.
A preostalo vreme je velika misterija!
Misterija je zbog toga što ''bombaš'', iz velike ljubavi prema bombi valjda, namešta detonaciju na od 2 do + ∞ sati, jer ne bi bila fora da ostavi taman toliko vremena da se on evakuiše a ostale pobije, kao što je i planirao.
E sad kako glavni baja uspeva da potroši sve to vreme i deaktivira bombu na sekundu do eksplozije ostaje prekriveno mračnim velom misterije, najvećim delom zbog toga što je glavna glumica negirala bilo kakav ''kontakt'' sa glavnim glumcem za vreme snimanja.

Antagonista: '' Gospodine Bond......napokon ste pali pred mojom razarajućom silom.........Sada kada vas IMAM...mogu vam ispričati sve moje zle planove, i mogu vas povesti u obilazak moje baze, možda i neki Don Perinjon otvorimo pre nego što vas stavim u specijalnu stolicu koja ne radi.........tačno pored bombe! MUHAHAHAH, HAHA, KRLJHh.. :pumpica: ........ ufffff, izvinjavam se, astma znate... enivej, gde sam ono stao? Aha, PORED BOMBE!
Bond: '' Šrko da Bog da! Nešeš še izvuši! (Šon Koneri)
Antagonista: '' Pokrenite sekvencu za samouništenje!!''
ŽENSKI glas:'' Ti majnus ejt aurs''