Prijava
   

Boris Koljčicki

Čovek koji se bavio dugoročnom vremenskom prognozom. Kod nas popularan u vremenu u kome je vera bila, maltene, zabranjena, pa samim tim nije čudno što je dostigao veličinu apostola. Tome mnogo doprinosi i to što je čovek Rus, a poznato je da je za naše ljude sve što dolazi iz Rusije (ili SSSR-a) bilo najbolje na svetu. Prema prognozi Borisa Koljčickog su planirani odmori, svadbe, vikendi u prirodi itd.

- Pomeramo svadbu za sledeći vikend, rek'o Koljčicki da će kiša!
- Ćale, sve smo organizovali, gde sad da menjamo... Možda greši čovek...
- Ma ako ti opalim šamarčinu će da vidiš ti ko greši! Alo, Rus je to, si ti normalan... On kad kaže, to ne mož' d'omane, bre...
------------
- Ajd' skoči za novine.
- Ajde. Koje da kupim?
- Uzmi TV reviju, ima prognoza po Koljčickom pozadi...

Komentari

I dan danas se pominje...

++++..Bravo za primer..

Xaxax odlično!
Ma ako ti opalim šamarčinu će da vidiš ti ko greši! Alo, Rus je to, si ti normalan... On kad kaže, to ne mož' d'omane, bre...
xaxaxa

Како волим ове митолошке.
Сећам се, у првом броју ТВ ревије у години би излазила та кобасица од прогнозе која је била од картона и савијала се на три дела, чинећи призму.

Ово мора у одабране. :)

da bre, famozna prizma ili piramida, šta već! HAHAHA! de se seti za nju jbt?

Мислим да још увек имам ту призму негде. :))

Aj sad da vidim ima li nekog u bilo kojoj profesiji da uradi nesto tako dobro. Mi sada imamo Koljcickog u svakoj stranci - cim se pojave na TVu tacno znamo da ce neka govna da padnu na nas. Nema da omane!