Braća Teofilović

Duchamp 2010-06-09 01:37:47 +0000

Redak ali fatalan zajeb, oličen u pojavi da se dva ortaka slučajno obuku isto (ili gotovo isto) za grad. Naravno, šanse za prilaz suprotnom polu postoje samo ako se nastupa odvojeno, ili ako se naleti na bliznakinje.

M: Hahaha, gle kakvi ste Teofilovići, jeste li vi od istih roditelja il' vam je samo teča isti!?

N: Daj brate, otkud sam znao da će i on da obuče tamne farmerke i belu šulju, i nemoj još i ti da me cimaš, hteo sam da plačem kad nas je neka bakuta startovala za autogram.

8
674 : 61
  1. meni i mojoj drugarici se ovo desilo sinoć...al je fora što se nismo čule ceo dan, ja otišla kod nje u kafić...da pogled može da ubije, obe bismo bile mrtve :D

  2. Aha, al' vas dve možete da prođete kao sexy bliznakinje,
    to je regularan fetiš, al batice blizanci su ipak bizarna priča! :))

  3. Hahahaha :+D, pluščina.
    Desilo mi se jednom na Adi, na basketu, ortak i ja u skoro identičnim šorcevima, još nas neka riba doziva: Hej vi, vi u prugatsim šorcevima!

  4. Ej bre ja se prezivam Teofilovic nije fer! MINUS :D

  5. prava stara dobra definicija :) + ko kuća :D

  6. oh, da, imao sam ovakvih trenutaka :-)))

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.