Prijava
   

bravo

teenage chasopsis koji kako i kod nas tako i na zapadu chitaju mladi narashtaji sa koeficijentom intaligencije manjim od 80 u nadi da ce reshenje za svoju glupost,ruznocu i opshti neuspeh u drushtvu pronaci bash tu.
chasopis je pun idiotskih tema,tipa HELP!redakcija pomaze,i onda moroni sa svojim mizarnim drushtvenim zivotom pishu o svojim problemima.takodje se mogu naci chlanci o tokio hotelu,britney spirs,i josh mnogo kojekakvih likova koje paznju na sebe pokushavaju da skenu svojom ekscentrichnoshcu.
uz svaki broj je obavezan i poster nekog izfeminiziranog lika,boy benda,ponekad se nace i neka ok cica,ali su najcheshci tokio hotel,panic!at the disco i svi bizarni tkz. muzichari.
sve u svemu,chasopish ima apslutno idiostke chlanke,teme,fotografije...

npr.

kako redakcija pomoza mladoj napacenoj tinejdzerki:

ona:Molim vas pomozite mi,imam jako veliki problem.
moj dechko je jako agresivan prema meni,redovno me bije,vrlo je grub.po celom telu imam modrice,pa chak ni majcu ne smem da skinem pred roditeljima.od skoro upraznjavamo sexualne odnose,na njegovu inicijativu.ako ga odbijem,dobijam shamar ili shutiranje u stomak.
od nedavno je pocheo i da me vezuje za radijator u toku odnsa.
ali ja ga mnogo volim,i ne smem da ga izgubim,pa makar ovo trpela do kraja zivota!
sta da radim????
voli vas vasha verna chitateljka

redakcija:
moronu!!!!kako sta da radish??!!!
cuti i trpi!!!ako ga volish,malo batina,posekotina i preloma su mala stvar.ukoliko ti napravi neku dozivotnu povredu ili te dozivotno unakazi,mogla bi da razmishljash da poprichate.do tada samo se prepusti batinama i grubom sexu.pozdrav

ili:

chitalac:
zovem se mirko,imam 13 god,a moj brat 17.
ja i moj brat jako volimo da zadovoljavamo jedan drugog.obichno pochnemo sa sporom i blagom masturbacijom,a zavrshi se sa oralniom sexom.obichno ja njega prvog zadovoljim a potom i on mene.moj brat kaze da je to sasvim normalno.
da li je to stvarno normalno ili smo mi homoseksualci???
hvala unapred

redakcija:
mirko,to je sasvim normalno za mlade momke.samo napred!!! mi te podrzavamo!!!

Komentari

I da,Rebelde-u posvecuju 98% casopisa.

+

prejako! Samo napred!!! Hahhaha :D

Momce, ne valja ovo...