Prijava
   

Brena plače

Jelen Freš. Miligram bend i Linkin Park zajedno u vašoj kući. Puntić dizel. U prevodu- jad, tuga, nevera, nesreća, beda lvl triput resetovalo kilometražu.

-''Bobo dragi, ovo silno zatezanje kože imalo je neke nepoželjne efekte u vidu toga da sam prozvana ''žena sa 1000 lica- plus minus 999'' kao i to da sam kapima specijalnim prinuđena da kvasim oči da se ne bi skorele, šta misliš da mi je činiti?''
-''Ako od gimnastičke nezgode nisi zaplakala, onda moramo drugom metodom. (KLINK) De pridrži ovaj suzavac dok ja odem časkom do podruma, baš bi valjalo potopiti kupus.
(užurbano zatvaranje vrata, zaključavanje)
-''Awwww mitza, nije bio toliko brutalan da me tera da čitam Kurir.''

Komentari

Brena se sjebala dok je radila Ciganski točak
+

Kad se prosečna žena zezne tj. napali na neku odlično upakovanu EPP prevaru, to se završi naručivanjem iz fotelje.Neupotrebljivi predmeti se potom uredno pakuju po kućnim budžacima. Koriste se isključivo da podsete da je lakomislenost zabava koja se plaća pouzećem.

Kad se eKstradna likuša (i njoj slični varijeteti) napale, to se završi u privatnoj bolnici kod estetskog hirurga, potom sevanjem bliceva, obiljem naslova u ćutoj štampi i ugodnim defkama po Vuki. Nema budžaka u koji se mogu spakovati hirurški promašaji pa se likuša za vrlo kratko vreme odlučuje na očajnički korak. Ponovo pod nož.