Prijava
   

Brkovi

Imaju mnogo različith konteksta i primena. U praistoriji su se zajedno sa bradom koristili za čuvanje namirnica i sitnog oruđa u njima. Kod starih slovena su predstavljali korak bliže bogovima jer bog bez brkova bio je predmat sprdnje. Na prvi pogled možda deluju varvarski i nije strano da ljude sa njima neki gledaju kao 'drvoseče', ali takvi mučenici trebaju pogledati novčanicu od 100 dinara ili ukucati na guglu "Nidžo Tesla" i shvatiti da ih je jedan od najbistrijih umova sveta furao. Predstavljaju obeležje ulaska u pubertet, ali ako se tada zaboravi na njihovo uklanjanje predstavljaju obeležje kruga gejmera. Ako osoba sa njima u tom uzrastu jede pasulj ili neki drugi kašasti obrok, tada oni dobijaju posebni kolor, posebnu pozlatu i njihovo obličje postaje gadno za videti.

Sin: Eee, ćale de si stavio penu za brijanje?
Ćale: Prošli put sam ti dao pa nisam video da si skinuo to tvoje paperje. Gore ostavljaš a dole na nulu, a? Eee majke ti ga spalim bezobraznog.

Komentari

Hahhaha kakvo je ovo zlato jebeno, skoro me defka nije ovako nasmejala hahahah

Malo ti "dolepšah" telo, ali zvezda ko brk Fiće Višnjića!

Do "Nidžo Tesla" bilo je za plus

Bila je 14:10 kad sam je odabrao heheh

Odabrana je jer jebe, logično.

Toliko jakih momenata...da ne nabrajam sad:)

Analni, eno ti na onoj drugoj definiciji komenar u kojem ti između ostalog i sugerišem da su ti definicije koje imaju loš skor mnogo bolje od definicija koje su bolje ocenjene i zašto je to tako.