Prijava
   

BrLOG

Blog urbanog homosapiensa koji se ponaša kao svinja te javnosti na uvid iznosi sve što u svom oboru ima, iskopa, nađe ili istovari biohemijskim i drugim procesima.
Čega se pametan stidi time se bRlogdžija ponosi - ako se usrao ili upišao, rado će tu ogavnu informaciju podeliti sa nepoznatim ljudima i eventualno braćom po brlogu. On umišlja da je moderan, ‚‚in‚‚ i zanimljiv.

21.3.2008. 13:22
Ustao sam u 13.00. Tek sam prilikom pišanja provalio da su mi gaće smeđe. Onda mi je kroz glavu proletela misao trudne plavuše: ‚‚Da li je moje?‚‚ Idem da jedem. Ne perem ruke nikad, to rade bolesni hipohondri. Osećam da je dana moj dan. Pisaću vam kasnije.

21.3.2008. 17:14
Opet me je zvala ona mala Ivana. Nije neka riba. Krive noge, ravna, onako, srednje visine, kao da su je sklepali pijani radnici u Zastavi. Jedini kvalitet joj je to što je drolja. Svako je vozio, a poneki su je čak i vukli, gurali i skupljali njene jeftine delove. Jedva čekam da se valjam sa njom. Jesam li vam pričao onda kada smo se napili, pa se ispovraćali jedno po drugom? Zezanju nikad kraja.