Prijava
   

Brushalter

Odevni predmet koji je svakoj pristojnoj devojci neophodan, iako ga podjednako mrze i muškarci i žene. Sve potiče od mita da će grudi duže ostati jedre ukoliko ga nosimo i da nam to nalaže dobro vaspitanje i moral. Bitna razlika je što žene obično nervira dok ga nose, a muškarce posle skidanja, ukoliko se osete nasamarenim od strane istog.
Još jedna od stvari koje se rade jer je tako red.

On i ona sede na kauču zagrljeni. Do malo pre je akcenat bio na filmu, a onda je iznenada nrekako prešao na njih i oboje su odjednom postali neverovatno svesni pored koga sede i koliko priželjkuju nešto više od sedenja. Jedna stvar im ipak sve vreme kvari ugođaj. Ona sve vreme oseća žuljanje žičica, opire se snažnoj potrebi da ispomera i "smesti" grudi lepo u brus, ali bi to bilo krajnje neprisatojno, pa se zato samo kiselkasto nasmeje svaki put kada je žičica ubode.
On je pomalo razočaran što je već nekoliko puta "slučajno" očešao laktom o njenu dojku, ali nije osetio ništa osim tvrdog sunđera. Još više ga frustrira pomisao kakav ga trnovit put čeka dok dotični predmet bude pokušavao da skine sa svojih najdražih prijateljica.
45 minuta kasnije. Oboje goli, vidno zadovoljeni, zagrljeni leže pod ćebetom. Ona radosna što konačno nema brus, on iznerviran što su veći deo bile korpice od sunđera nego grudi.
primedba: Zar ne bi oboma bilo i lakše i lepše, pa i poštenije bez ovog akrepa od odevnog predmeta?

Komentari

el znaš da ja to umem da otkopčam jednom rukom?...i to levom...:)) +

ma Hipici su bili u pravu!!

@javio: verujemo, verujemo..znači, ne treba da dokazuješ:)

@vlajko: nije, ali jeste činjenica da smeta i žulja. ostalo je kretaivnost i talenat:)

stvarno nisam htela defki da dam neki duh feminizma ili hipika. prosto mi se učinilo očigledno, i iskreno sam više bila inspirisana pričama drugara o tom čuvenom razočaranju nakon skidanja brusa, nego ličnim osećajem da mi smeta.

Ona koja kaze da joj ne smeta i da joj nije prijatnije bez njega,laze!

Браво! ОМИЉЕНО! Србија БЕЗ брусева!!!

:D pa kažem ti ja:) 'fala:)