Prijava
   

BSOD (Blue Screen Of Death)

Uzrok razbijenih kućišta,monitora,tastatura,fraktura šake,preloma prstiju,iščašenih zglobova,nagnječenja hrskavice.....

Za one koji ne znaju BSOD je ono go*no što se pojavi na kompu onda kada je najbitnije!!! I naravno sjebe sve.

Instaliram WoW po treći put. Prva dva puta se nisu poklapali pečevi,i ostalo.
...............................
Posle ukupno 7 sati mukotrpnog rada i buljenja u monitor,famozni WoW je instaliram.Palim igru,kreiram lika i kliknem 'start game'. Sve je još uvek normalno,igra se učitava. Odjednom na 99% iskače BSOD i sistem se restartuje!! U vodu pada sav trud...........(tih 10 sekundi vreme je stalo)...Pesnica poleće ka monitoru,dok suprotnom rukom hvatam staklenu kriglu i njome lupam po kućištu.......

Epilog:Razbijen monitor(110e),ulupano kućište(70e)fraktura desne pesnice,sa 2 slomijena prsta,više posekotina na levoj ruci usled pucanja krigle.

Naravoučenije: Uštedi 7000dinara idi i kupi orginal WoW.Jeftinije je nego ovako.A i bezbednije.

Komentari

Aaaa, jesi li razmišljao da potražiš stručnu pomoć? Lekarsku?

Pa ono..te posekotine da se ne inficiraju, šta znam..

Ne brini. To je bilo davno,sada je ruka zarasla,prsti su zarasli isto,samo nikako da prežalim monitor... ;)

hmm teško ćeš dobiti restart posle bsoda a i malo si ga digao u nebesa

Ljudi koji ovako reguju na BSOD ,valjalo bi da posete neku od ustanova za mentalno zdravlje.To im je jednostavnije nego da izguglaju zasto im se BSOD pojavljuje.....
Samo apsolutne neznalice mogu biti u stanju da ostecuju opremu,koja ih zajebava zbog njihovog neznanja.

ulupano kuciste, 70 eura?
kako moze da ulupas kuciste sa staklenom kriglom, i ako si nekako uspeo sta ga sprecava da radi normalno?

I mene je taj BSOD zajebavao dok nismo ukapirali da je u pitanju neslaganje maticne ploce sa ostalim komponentima. A onda je doslo do crkavanja istog zbog napajanja.

@talentovano glup: Voleo bi tebe da vidim posle skoro 10h neprestanog downloada,instaliranja,patchevanja i ostalih zavrzlama...I posle toliko muke da se pojavi BSOD,mislim ko je tada u stanju da odreaguje normalno,njemu svaka čast(čitaj: nek' se leči). ;)

@futrola: Kuciste je 70e(jeste poskupo) zato što je stakleno,samo mu je osnovica od lima,sa zeleno-plavim neonkama i ostalim pizdarijama,i zato je krigla nanela prvobitnu štetu,posle sam ga dokusurio pesnicom....A razlupao sam njega,bolje i to nego da nasrnem na tv na zidu njega sam platio ko sv.Petar kajganu..

Jesam debilski odreagovao ali pao mi je mrak na oči....

Neznanje kosta!
Da poznajes svoju masinu,tacno bi znao sta moze ,a sta ne moze.Bsod se pojavljuje iz vise razloga,a najcesci su losi drajveri i los ram,ili kombinacija ta dva.Da si umesto sto si razbio masinu,otisao u safe mod,skinuo drajvere koje si poslednje uradio,uradio sistem restore,sad bi ti ostala koja kinta vise u dzepu,sa kojom bi mogao da kupis poprilicnu kolicinu piva.

E brate to za pivo si u pravu. :D Ali svakom od nas se desi nekada neki žešći ispad,eto ja sam "ispao" na monitoru i kućištu.Al nema veze,batalio sam sada download igara sa neta.Orginal je prava stvar,što sam i pre rekao-jeftinije a i bezbednije. Cheers! ;)

Nije baki puko tebi plavi ekran zbog WoW, nesto drugo je tu bilo u pitanju. Nego kazes stakleno kuciste? Celo je bilo od stakla?Pitam te zato sto trazim tako nesto...