Prijava
   

bubičari

Tako ostali studenti tepaju kolegama koji polažu ispite na bubicu. Pojava koja pretvara školstvo u apsurd, a ostalim studentima stavlja magareće uši i, kao u stripovima, oblačić sa magarećim "ii-OO!" iznad glave. Mogu se prepoznati po tome što obično trijumfalno dolaze na ispit, ispavani i blistavi, za razliku od mukica sa podočnjacima kojih je pun hol. Sa bubicom je opušteno i lako, a sav cim oko ispita se svodi na nalaženje adekvatne budale da ti čita preko bubice.

Sve, sve, ali jedva čekam da izađe nova generacija lekara... Ne bih im dala da leče ni ovcu... nacrtanu! :)

Komentari

oh koliko se samo slažem. ja ću svoju buduću decu sam da lečim :)

Мислим, науче они у пракси за грип и тако то, али ја сам због начелнице дома здравља замало заглавила у болници, а могу да замислим шта би ови били у стању да ураде.

samo da sedimo i čekamo...
i ne samo lekari... pravnici koji će od arumenata imati samo psovke i tendenciju da nešto smuvaju, ekonomisti koji će u najboljem slučaju moći da budu osrednje računovođe ili šalteruše...

Jedan moj ortak,dobar ortak,je dobio dozvolu za ultra-laku letilicu na protekciju.
Terao me je da letim sa njim pre neki dan(ima dva sedišta)...

Ma beži bre!Pre nekoliko godina smo tu u okolini skidali jednog drugog ortaka sa dalekovoda,Bog da mu dušu prosti...

mislim da nije lepo to sto se sve generalizuje. ja sam na tom medicinskom faksu, i stvarno se razocaram kad vidim kako se neke stvari rade, i koliko nam je fax otisao u kurac. ali, ne brinite, ima ko ce da leci i vasu decu;)

U, pa ne mislim na sve dr_vlado, daleko od toga, samo na te što polažu na taj način.

Ja sam na Filološkom, ima ih i kod nas. Ima ih na svim fakultetima sada. I ti pojedinci stavljaju imenice u prezent, a treba nekom posle da predaju. Stvarno strašno. Svakom je naravno trulo da ih prijavi kad ih vidi i niko nikad ne bi to uradio, valjda zato što je jadno to što rade. No svejedno, na kraju osetiš kako ti rastu uši.

ma znam neke ljude koji ne znaju sta je ruka, a kamoli nesto vise i dobijaju 8 iz anatomije, a, jel znas sta sve treba da se zna za OSAM iz anatomije??? ali jbg...

Gospodžo, pa onaj ko uspe imenicu da stavi u prezent - taj je lingvistički genije!!!

Majke mi, devojka to rekla na času sintakse. Profesor je pita u kom je obliku imenica, ona: "Prezent." Čovek je upita smireno, čekajte koleginice, recite mi koja je ovo vrsta reči. A ona će "Predlog... ne, ne, prilog!"

ja ću onda da nosim neki udžebnik iz anatomije sa sobom kod doktora i pre nego što mu dam decu da ga priupitam par stvari hahaha
:))

Ma, neka vam deca budu zdrava. Ne znam zasto samo pominjete lekare...valjda bubice mecu u usi i oni na pravnom, masinkosm i ostalim fakultetima.