Bubni himen

Valdemar 2012-03-23 14:24:13 +0000

Патолошко стање при коме бубна опна остане девичанска, недирнута, навикнута на нежне шапате шансона и благе ритмове сетименталног попа, никад дотакнута нечим твђим, јачим и чвршћим од Владе Георгијева. Без одлучне интервенције, ово жалосно стање може постати хронично, са слабим прогнозама за излечење.

- Јао, мацо, не могу да слушам тај твој рок, ајде пусти нешто лепо, фино, да се опустимо, пусти мало Владу, знаш ону његову, на-нааа, на-на-нааааа, ону најпознатију, плиз, плиииииз!
- Па што не кажеш, срећо моја! Немам Владу, али имам нешто слично, један диван музички састав, Белфегор, који пева о скрнављ... овај, афирмацији сентиментално-патријархалних вредности. Ево, сад ћу да пустим, љубави... (нечујни злобни смех у страну, намењен невидљивој публици...)

6
36 : 5
  1. Префантастично. +*

  2. Ово је одлично ! Лагано може на насловну + и *

  3. Георгиев без ј. Гле јеботе, тек сад контам да смо имењаци а велики сам његов фан сво ово време

  4. Одлична! Лепо написано! +++

  5. Георгиев без ј.

    Makedonski je strani jezik, te je taj kantautor u srpskom Georgijev. Kao što je i u srpskom Šarl Bodler, a ne Charles Baudlaire.

Omiljeno za [2]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.