Prijava
   

Budi inovativan

Suptilan način da te devojka napravi da budeš pička. Dugo ste zajedno, jedno te isto svaki dan pa šta? Nigde ne teče med i mleko. Čuj kurče smorila se, pa sad treba da dubiš na trepavicama i da skidaš zvezde sa nebesa. Za čijeg kurca zdravlje? Možda bi ja hteo da jebem ćerku Vesne Zmijanac al me niko ne pita. Nego su sve žene kurve (izvini kevo) pa i ova oće da protera njeno. Dok te volela ništa joj nije smetalo a sad da bi održao vezu treba da izmišljaš besne gliste. To što je posle deset godina primetila da ti smrde noge, da prdiš i kad ne jedeš pasulja, da čačkaš nos i praviš kuglice koje lepiš na lamperiju nije tvoj problem. Žene funkcionišu po sistemi cigana, daš im šaku oće celu ruku pa je malo do lakta oće posle do ramena. Pa i nas je majka rodila, nije nas kobila izbacila u trku. Da nije ovog takmičenja verovatno nikad ne bih našao ovu definiciju i video da postoje ovoliki papučići koji će i rođenu kevu da zajebu zbog šake mesa. Gusti, decxko ako nastaviš tako da ispustaš dizgine za određeni vremenski period će ti žena zabraniti da dišeš. O hladnom pivu moš samo da sanjaš. Pamet u glavu i šakom o sto, pod hitno.

- Ljubavi, nešto sam razmišljala...
- Dobro, kaži koliko treba para?
- Ma nisu pare nego, mogao si da skokneš do prodavnice da kupiš šlag pa da večeras malo istražujemo?
- Jebem ti ženo maiku jel si opet počela da piješ? Da nećeš i kurac da obrijam, i malo da štricnem pod miškom? Sikter tamo bre! Nisam ti ja Gusti Sok! Kad kažem tamo mislim na kuhinju, vidim da nisam trebao da te odvezujem. Ti ćeš meni da istražuješ! Malo ti je što te svako veče jebem zguza, sad bi ona nešto više!
- Ma jebi se prostačino! I da, lepo bi bilo da obrijaš šumu oko tog crva! Komšija Mile se redovno brija i zahvaljujući tome ne pljuckam dlake koje mi se uvuku između zuba kad se igram sa tim tvojim smokijem!
PK

Komentari

Više je prozivka, nego parodija, ali nema veze. Meni je ok :)

Izvinuo sam se na temi od srca, iskreno. Bilo monotono, moralo malo da se zakuva jebi ga.

Немој да се извијаш, мо'ш се укочиш :)

U pravu si za Gustog Boksere. Malo jeste feminiziran lololo
+

A izvalio sam ga na keca. Ja možda ne znam Marka Kraljevića al vake, ko zlu paru znam. Axaxaxa

za nijansu si se izvukao.
++