Prijava
   

Buljaga,buljaga

Uzvik koji se pojavljivao u pesmama ,vrlih, sestara Kovac,koje su tada bile poznate pod imenom K2.Posto je to bilo sredinom devedesetih,kada je turbo folk bio na vrhuncu,uspele su to da proture kao nesto kul i super urbano.Sta znaci "buljaga",ostaje misterija do danasnjeg dana,a sestre Kovac i dalje vaze za urbane "ribe",mada za njih reci da su ribe,isto je kao da kazes da je i Mica Trofrtaljka bila ribetina u mladosti...

Jungle je masivan...
buljaga ,buljaga..
???

Komentari

Jes' jebo te zivot...I "ahah-iki-iki-aaaaa"...Sad reci jel to podjednako glupa pesma kao i "988" od Mitra Mirica,hahaha?

Није да вас блатим, али сетите се шта сте ви радили тих истих 90-тих година, и видећете да је то "буљага, буљага" био и те како напредно у оно време смрти .. иначе, девојчице су скроз готивне јер сам имао прилике да упознам обе, и искрено би ону млађу Кристину пропустио кроз шаке .. онако ..
П.С. знају да певају за разлику од 90% естраде .. што народне, што рок, што забавне ..

ne bih ih dotakao ni blututom.Cinjenica je da znaju da pevaju,jedino mi se nikada nije dopadao taj fazon"urbanost,po svaku cenu" i iako nikada nisam podnosio narodnjake i turbo folk ,kao i ostatak muzike devedesetih,uvek mi je bilo bezvezno to sto su radile!