Prijava
   

C napred, A nazad, A gore, C napred, A nazad, A gore

Najvažnija mantra u drugoj polovini devedesetih (od 1995. do 2000.) svih onih likova i likuša koji su igrali Mortal Kombat 3 ili Mortal Kombat Trilogy. To je ustvari kucanje "tajne šifre" u start meniju igrice, pre nego što se uđe u pod.meni za biranje lika kojim ćete upravljati (sa kojim ćete se boriti protiv drugog lika). Kombinacija tih tastera se mora odraditi brzo da bi bila uspešna.

Uspešnim izvođenjem "tajnog" koda su se otvarala dva BOSS-a koja su bila, kao, ultimativno jaka and shit like that. Obožavali su ih napaljeni klinci kojima virtuelno tepanje nije bilo u krvi, odnosno kojima sinhronizacija pokreta izvođena na tasterima na džojpedu nije bila laka (čitaj - loši igrači).

Eh, da, a te BOSS-ove kojima su upravljali protivnici (vaši "pametni" drugari iz igraonice) su mogli biti očas posla eliminisani, jer su spori, polu tromi i svako sa brzim refleksima (brzim pritiskanjem tastera) je mogao da izbegne dve trećine njihovih udaraca i da im zada nekoliko "ozbiljnih" dok se ovaj ne opasulji.

Komentari

Auuuu... pa gde me podseti :D:D:D

e sada moram da nabavim igricu... +

zar nije A, C, dole B, gore B, A dole? :)
svejedno, +

^ Pazi vako... Kako se to u mome selu zvalo: C.desno, A.levo, A.gore x2, otvara tzv. "Killer Codes" u kome ukljucujes fatalite i bosove.
A,C.gore/dole, B,A.dole/gore ukljucuje mod "Cheats" u kome se aktivira Smoke(kiborg) i jos neke stvari kojih se ne secam. MK:Trilogy nema pomenute sifre. To bi moglo da se izbrise iz definicije. Inace, ovo za mlacenje bosovima je ziva istina... :)

eeee... detinjstvo :) ja znam za C, napred, A, nazad, dole, B, to je valjda za kentaura i onog robota sto moze da prolazi kroz zidove... +

A C gore, B gore, B A dole.
B A dole, nazad A dole, C napred gore dole.
To su druga dva.
Zauvek ugravirano u kori mozga.

Hello,This is jane kindly get back to me Please for a special reason I am Waiting for you
(janederekd@gmail.com)

Hello,This is jane kindly get back to me Please for a special reason I am Waiting for you
(janederekd@gmail.com)

Hello Jane, imaš li džambo dude, botino?