Prijava
   

Časopis -Dečko-

Prvi časopis za srpske homoseksualce (iliti, kulturno rečeno pederaše), koji pored slika golih kita i bulja, mogu da uživaju u interesantnim člancima o borbi protiv homofobije, pederlije i sličnom na srpskom jeziku. Glavni i odgovorni urednik ovog časopisa, slavni Atila Kovač, nekoliko desetina puta je bio prebijen zbog javnog propagiranja prava homoseksualaca i time potvrdio onu staru: "Čega se pametan stidi, time se budala diči i ponosi."
Sam časopis se u prvih nekoliko brojeva štampao i prodavao u slobodnoj prodaji, ali su zatim, ta ista mesta prodaje bila demolirana, tako da je ovo remek delo, srpskog novinarstva, ipak palo (`fala bogu) u zaborav. Danas se izraz za časopis "Dečko", uglavnom koristi za podrugivanje tipa: "Al si se obukao, kao da si čitao savete u časopisu Dečko".

Količina minusa na ovoj definiciji će pokazati, koliko ima homoseksualaca na ovom sajtu.

Komentari

Od mene + ... nego se plasim da ce devojke ovde da te napune minusima ... znas njima su pederi onako slatki pa si ih sad mozda naljutio

Количина плусева на овој дефиницији ће показати, колико има хомофоба на овом сајту.

:)

Njima porucujem samo: Draga ne budi peder!

Nisam homoseksualac ali ti dajem minus, i žalim što imam samo jedan.

пази већ тројица маму им ... него тај Атила нешто кењао у Подгорици па су га Варвари мало сачекали испред телевизије :)

Jebiga, omaklo im se...

Slazem se s ujka vanjom. Ako vec svi na Balkanu misle da je homoseksualnost bolest, a ne licni sexualni izbor, gde je logika u premlacivanju ili izopstavanju bolesnika? Zar je on kriv sto ga privlace muskarci? Ok, kriv je, hajde da uzmemo palice i ubijemo boga u njemu, pa cemo se osecati kao prave muskarcine.
-

A gde sam ja to u definiciji spomenuo da nekoga treba tuci????

Smatram da svako ima pravo da u svojoj spavacoj sobi,radi sta hoce!Smatram i da je popularizacija i otvoreno pokazivanje homoseksualizma,jako lose,jer ne vidim u cemu su oni toliko posebni.Muskarci su se trpali u bulju od kad je veka,tako ce biti i u buducnosti,to nije uspelo da iskoreni ni jedan oblik drustva,ni crkva,a ni psihijatrija.Koliko sam shvatio,oni traze veca prava nego hetero populacija!!!!

Neka se trpaju u sta god hoce ali ne moraju svima to da pricaju i time da se hvale.Slazem se da je to bolest i kao takvu je treba LECITI makar i batinama!!!

ne traze veca,vec ista prava.
evo i ja sam peder onda..