Prijava
   

Casovi geografije

Onaj jedan ili dva casa nedeljno kada moras biti spreman da primis gomilu "preko potrebnih" informacija o privrednom napretku Alžira od 1974., o rudnim bogatstvima Norveske, stopi smrtnosti u Iraku ili klimatskim prilikama u Surinamu od 1999.Takođe, potrebno je znati i podelu svake drzave sveta po reljefu i klimi koja u tom predelu vlada.

Komentari

Moj sin je 6. razred i u njegovom odeljenju ima 6 kečeva iz pomenutog esencijalnog predmeta.
Kada pođe u 7. razred, na prvom času geografije će imati kontrolnu vežbu koja će obuhvatiti celokupno gradivo iz prethodnog razreda.
Tako je svake godine.
U njegovom razredu je geografija najteži pedmet.

Nije to bas tako ;)

Za ovo treba ban, pu, plagijatoru...

nemus995

Za ovo treba ban, pu, plagijatoru...

Hajde, daj link 'vamo, da vidimo kakav je to plagijat.

Ma pusti ga, Zyc, vidis da je neki pacenik neotesani pacenicki neotesani pacenicki!... Neotesani! Cujes ti, bre, Zidan, tebi se obracam. Znaci ako mislis da nastavis da me optuzujes za plagiranje po sajtu, onda, decko, fino daj link, pa da me svi grde, znaci link pa onda kleveta, takav je tai neki red i bonton. Ovako vise necu da trpim, imam ja svoje virtuelno JA, i nisam dosao ovde da gledam i slusam balavce kao ti, znaci decko prvo link pa onda kleveta i lazi, kao sto sam gore napomenuo. Znaci link! Ali ti i nemas tai link, ti si ovo izmislio iz neke svoje dosade i džangrizavosti i zavisti! Znaci link pa onda nastavljamo pricu. Ako uopste imas link, jer ja mislim da si ti ovo pre svega izmislio iz te neke svoje džangrizavosti i džangrizave zavisti i dosade i džangrizave dosade i dosadne zavisti i zavsne džangrizavosti. A da ne pominjem mogucnost zavisne dosade i dosadne džangrizavosti! Znaci ckode link pa nastavljamo, ako uopste imas tai neki link. Mada ja iskreno mislim da si to ti sve izmislio............. itd

Хехе, човече, јеси у праву, али прећера га: мог'о си још који пут да му поменеш линк... :-)

Pa znaci tai neki rad me redovno iznervira i izbaci iz prethodno utvrdjenog i proverenog zivotnog koloseka! Znaci ja vise ne mogu, ja sam nalog u godinama, nisam vise sposoban da se nosim sa ovakvim likovima, ja nisam vise u stanju! Znaci ovakve treba na Krstaricu bre, pa da se tamo optuzuju za plagiranje bre, ovde ako hoce tako nesto prvo link brate pa prica, ok, ali brate prvo link, a znas sta - ja mislim da je on ovo sve izmislio i da samo hoce da me minira i da pomraci moj uspeh jer brate znas kakvih ljudi ima i sta se danas sve radi, droga i to, deca vise na onom njihovom feisbuku i tamo nauce ovakve stvari. Ja eto na primer u moje vreme na primer ja to jest mi ali to znaci i ja, mi smo eto u moje vreme picili tu neku igru zmurke znaci nas dvadeset pa brate do ponoci a ne sad ove generacije samo feisbuk i feisbuk i brate ta neka stalna kleveta bez pokrica. Ali znas sta, ja iskreno, ne, najiskrenije, ja najiskrenije mislim da je on sve ovo izmislio, zato sam mu brate i trazio link, da stavi pa da vidimo ko je ovde u pravu brate, a ne ovako!