Prijava
   

Celulit plaža

Deo plaže gde ćete teško ugledati vitko telo, oblu i zategnutu guzu, čvrste sisiće i šarene bikinije.

Za razliku od jebozovnog dela plaže koji miriše na ulje za sunčanje na bazi kokosa, gde trešti muzika i gde razdragane cice cijuču i trčkaraju po pesku igrajući frizbi, na celulit plaži se prevashodno širi miris vlažnih maramica kojim umorne (i često nezadovoljne) mame brišu guze svojim potomcima.

Uglavnom se priča o receptima, o načinima uklanjanja strija i zatezanja oklembešenih grudi, potom o tome da li je epiduralni porođaj stvarno bezbolan i kako najuspešnije ukloniti grčeve kod novorođenčeta.

Komentari

celulit plaža dominira u periodu do 12, jer posle se sprema rucak! +

Uh,kako depresivno.

Samo si zaboravio da su sve to iste zene koje su nekad bile, u kako kazes, mirisnom delu plaze i bacale frizbije. Uostalom ima valjda medju njima i oklembesenih, sredovecnih muskaraca s pivskim stomacima. Minus brate, sta da ti kazem. Zbog stava. ---

@njesic27
Generacijski, a i fizički (jbg) više pripadam Celulit plaži nego onom delu u kom se igra frizbi. Koliko god da je opis surov, toliko isto sam, nažalost, ubeđena da je istinit.
Ako nikad nisi bio u ženskom društvu na plaži koje priča samo o receptima i čija beba je prerasla pelene, a čija ne, moja ti je preporuka da ga i dalje zaobilaziš. Smara za medalju i puca od zavisti. Pozdrav!

Isti sam slucaj i uvek me oblivaju grasci znoja od tih besmislenih prica, ali ni muske nisu nista pametnije, interesantnije i fizicki privlacnije. Zato je minus.

@njesic27
Koliko je meni poznato, muškarci nemaju celulit tako da za njih u ovoj celulit definiciji uopšte nema mesta. Nisu mi ni pali na pamet i, molim te, ne poturaj ih. :)

imaju i muškarci celulit. evo +