Prijava
   

Centralno grejanje

Razlog zašto žene bolje podnose hladnoću od muškaraca.

Sistem koji širi toplotu od ženskog centralnog "terminala" ka ostalim delovima tela, čineći tako kompletan ugođaj slabijem polu u mesecima kada deca jebu Deda Mrazov koncept, mačak Laki ne dopušta komšiluku da zaspi a devojka počne da te kune jer si utripovao da je Dan zaljubljenih 16-og. Ipak, bez dobrog i kvalitetnog loženja to ne bi funkcionisalo jer, na kraju krajeva, treba ubaciti čvrst pelet sa velikom toplotnom moći, ako me shvataš.

- Bbbbbrate, al' je 'ladno, pingvini padaju u nesvest!
- Jes', majku mu, skočopizdio sam se.
- Pogledaj na devet sati onu u miniću. Pa, ćero, kako ti nije hladno?!
- Ima centralno grejanje. Lako je njoj.

Komentari

скочопиздио сам се.

лел +++

varira od osobe do osobe. kriva teza -

Sad će one za ng da predstave svoje nove modele grijanja. I pored kotlovnice, stvarno mi nije jasno kako se ne zalede u minićima
+

meni je ovo skroz ok odrađeno +

Fino, ali ko što riha kaže varira, pa nema šanse da se 50 kila kostiju i kože ne smrzne na onoj ledari, jedino one rumene seljanke od dva metra i sto kila podnose zimu stoički...
+

Kriva teza, ali ruka nekako skliznula ka plusu. Ne znam zašto, hehe:)

Tvrdnja u prvoj recenici je neistinita. Zene inace imaju slabiju cirkulaciju, ali ako hoces da verujes u to, nemam nista protiv.

stvarno mi nije jasno kako se ne zalede u minićima

Pa nije da se ne zalede, ali ovako: dovezu te do ulaza, iskoračiš iz kola, ukoračiš u prostoriju gde je uglavnom toplo i zadimljeno, a onda u povratku isto onako samo invertovano :)