Prijava
   

Četr Peh

Petr Čeh kad pogreši.

Komentari

Ahaha, nasmeja me pravo!

Ovo bi pre pet godina imalo skor 150:30, šerovali bi humor.rs i slični sajtovi, a klinci krali i postovali kao Fb status.

Sada mora da se ispoštuje forma, znaš, otud je ovo u minusu...

I mene,bravo za defku:D ali sad je takvo vreme da tipa LAĆANJE ili kako god ima veću šansu za odabir nego da ovakva old skul defka završi u plusu:)

Напусти сајт мачче већ једном

"Sada mora da se ispoštuje forma.", možeš objasniti, Agilni, ako nije problem?

Evo, samo da otkucam.

Tj. hajde stvarno da ti odgovorim. Tvoja definicija "Okreće se kao trajekt..." je tipična definicija koja ispunjava formu kakva se danas očekuje od definicija. Tri rečenice u telu definicije koje dodatno pojašnjavaju jedna drugu, dijalog u primeru... takve definicije od određenog broja ljudi dobiju plus samo zato jer zadovoljavaju formu kojom možeš definisati svaku frazu u ovom jeziku, pa čak iako su suštinski definisane praznjikavo i glupo. Ne kažem da ti je loša definicija, ali je predvidiva. Imaš drugih dobrih, zato, ima vrcavih momenata. "Ekstravagantno" odstupa od očekivanog objašnjavanja svakodnevnog izraza, pa joj pogledaj skor... Isto i "Kambek", koja je odlična, a vidi skor.

A zato bi definicija...

Režira kambek

Planiranje povratka otpisanog. Ono kad daš fore, pa se vratiš iz mrtvih u duel i režiraš preokret. Razume se i trijumfovati.

- Okuplja se opozicija.
- Da.
- Ali gde im je Čeda?
- Režira kambek čovek, čeka da ga još malo zaboravimo, pa da se trijumfalno kambekuje.

Evo, ovo bi imalo duplo bolji skor danas i pored toga što (pretpostavljam) već postoji režirano samo "kambek" u svom sleng značenju. Pritom je ovo što sam napisao i nezanimljivo govno, posebno u telu definicije. O tome pričam. Masa je onih koji ocenjuju refleksno, ni ne čitaju do kraja, ne traže detalje i vrcavost. Vide u naslovu "kambek", vide da se pri početku pominje "povratak" i tok misli je "aha, to je to, evo plusa".

E sad, nemam ja ništa protiv da se držimo forme, čak je i većina mojih definicija takva, ali me nervira odsustvo nagrađivanja iskakanja iz šablona. Da ne pričam o situacijama kada je u pitanju nešto što bi moralo izazvati poneku moždanu ćeliju kako bi se razumelo? To je automatski minus.

Sve je slično, svaka definicija izgleda kao da ju je mogao napisati bilo koji autor. Jbt, čak mi je i ogavno Bata Gugijevo pojzenovanje iz ove perspektive nešto vrlo originalno.

Па ок дефка, само луди вукајлијаши не дозвољавају оваквим стварима пролаз, плус дао.

Ovo bi pre pet godina imalo skor 150:30, šerovali bi humor.rs i slični sajtovi, a klinci krali i postovali kao Fb status.

c, bilo bi jedna omiljena od strane nekog iznad 2000 po oll star listi autora, 32-11, par komentara tipa haha buksno pluščina bre i sranje -, to! zar niko više ne čita !? i delevrin koment zadnji dobra nema šta.

i onda bi je u međuvremenu popravoslavljeni mešćja predložio u odabrane tamo neke 2031 :)