Prijava
   

Cigani u igraonici

Svakako najinteresantnija pojava na ovim mestima. Uvek privlače najviše pažnje. Dal' što su gagstosi, prosjaci ili samo običan gan. Jebem liga. Dele se na nekoliko kategorija:

1)Cigani gagstabajteri

Uvek se razlikuju od ostalih ljudi u igraonici. Došli su iz Beć u rodni grad na određeno vreme i da bi održali kontakt sa porodicom, moraju putem interneta. Kada udžu u pikaonu, prvo se oseti miris izšaniranog Đoleta Armanija, a da se primetiti i Guchi šulja, gilje i ostalo. Konverzaciju sa radnikom najčešće počinju rečenicom "bato, jeR ti radi internet?". Najčešće dolaze u gomili, te zauzmu pola mesta. Svako priča sa svojim. Vrlo često ne znaju da se snađu na msn-u, pa zovu šefa. Obavezno je kurčenje mašinkom, naravno. Njihov izlazak poznat je po ostavljanju visokog bakšiša.

2)Ciga iz kraja

Doduše, nije iz kraja, ali bleji stalno u igraonici. Svi radnici ga znaju i svi ga gotive. Pre svih cigana je znao šifre za GTA Vajs Siti. Uvek pika na ler. Dobrodušni ganjac. Često i ikona kraja.

3)Obični cigani

Smarači, žickaroši. Beda. Bleje ispred da bi skupili za "Hleb".

- Majstore, dodži da mi uključiš ovde, nešto se razjebalo.
- Gospodine, morate uključiti prvo program.
- E, fala kume, imaš Kavali od mene posle.
------------------------------------------------------
- Kume, aj uključi brata za trijes. Vratim ti.

Komentari

Да ниси ти можда из Ниша?

Е јебига. Има једна играоница у центру у коју сам ја ишао давно, где су цигани обитавали баш по оваквом шаблону. Поготову ови гастоси. Једном приликом је чак дошла нека баба гастербајтерка у циљу да преко скајпа контактира сина, и после пола сата се испоставило да она, не само да никад није користила комп, него је и неписмена.

Плус за дефиницију.

Ja sam iz Mladenovca.

Kod nas udjes u igraonicu i prvo ti se zamuti u glavi od smrada "pravih" cigana i "mirisa" gagstosa. Ima ih takvih.

Пре свих цигана је знао шифре за ГТА Вајс Сити

HAHAHHAHAHAHAAHAH

Ja sam imao lokalnog gana, koji je isao u igraonicu za PSone...i uvek je pobedjivao u Tekken 3...Uzimao je edija valjda ili kako vec... I uvek je pobedjivao sa njim...
I samo sam ga ja pobedio :D +

Ja sam imao lokalnog gana, koji je isao u igraonicu za PSone...i uvek je pobedjivao u Tekken 3...Uzimao je edija valjda ili kako vec... I uvek je pobedjivao sa njim...
I samo sam ga ja pobedio :D +

Само пизде узимају увек истог. Тај је вероватно са Едијем само дркао хелихоптерчиће на доле-десно-икс-круг.

Najviše volim kad mi se nakači njih 10 iznad glave i prave se pametni, a ustvari samo smrde.
Svaka čast za defku od mene +

Само пизде узимају увек истог. Тај је вероватно са Едијем само дркао хелихоптерчиће на доле-десно-икс-круг.

Ma on je izjebao onaj joypad ne znam sta mu sve nije istiskao...I ja sam uzeo edija, i kad sam ga pobedio on kao: A NE MOZES ISTI KI JA!!!

Da uzmem Ninu da vam svima delim lekcije :)

Lolololol, ovo je više nego odlična defka, svak igraonica ima svog gancija, tu je muva se, ide po pivo, svi mu uplate kad imaju kinte. Ako je onaj drugi iz primera. Ovo bi trebalo da bude na naslovnoj, stvarno odlična defka.

Ma sta mu vrede helikoptercici... Ja sam ulazio u stare fliperane kad je bio STREET FIGHTER II`. I jedan majmun je stalno igrao sa Mr. Bison. Niko nikad nije mogao da ga pobedi, jer je non stop koristio poznate struje sa njim... A onda ja lepo uvezbam, potrosim bogatstvo, ali nadjem lek. Uzmem RYU-a i odem. Tamo ko god da ubaci zeton, prsne od ovog smrada koji je tamo sa ekipom 24h, sve neki mangupi. A onda lepo dodjem sa bratom, koji je bio stariji... ubacim zeton, ovaj majmun se nalezi... a ja ga ubijem na mrtvo sa RYU. PRSO je covek, naravno, izlemao bi me.. ali bata bio tu, pa je morao da istrpi smejanje svojih ortaka. YOU WIN. PERFECT

Bas sam onomad skino tekken 3 za komp :) vedzbam se vedzbam :)
E jel ima neko PSone da mu radi i da mu ne treba?

I ja kazem. ololo

ja skidam kapu, jer ovo izuva +

i setih se, ovih trecih, jedan uplati a 10 njih donesu stolice i gledaju sta radi! To je bio zivot :D

To je tako uvek bilo :) Ne samo kod gana :) Ja se secam da smo imali jednu PSone igraonicu u garazi kod Saleta, preko puta sedmice :) Tu sam se useravao od igranja :)

Haha steta sto ne moze + na komentare xDDD

A jel zna neko sta je OPERATION WOLF ? Ili OPERATION BEAR

Bit-Info Matori! :D

Viva BitInfo, kontas me