Prijava
   

Cijeli mu život na pauzi prođe

Neradnik, džabolebaroš, krivinohvatač. Lik koji cijelog svog života nije sastavio dva radna dana. Radio bi on, pod uslovom da ga niko ne dira, da mu ne govore šta da radi, da u fulu raspolaže svojim vremenom i odlučuje kad, zašto i kako. Sam svoj gazda, uz odgovarajuću novčanu nadoknadu, dostojnu jednog gazde. A i vazda je bilo da umni rad vrijedi više od fizičkog.

Nego, volim i ja narandže no trpim.

Komentari

svaka čast, kome može bit' :)

Ma idi, sam sebe inspirišeš na forumu lololo
+++

da ne prećeram, jedno 70% definicija mi je i nastalo tako. komentarišite, ljudi, inspiracije ne fali :)

moram da pitam: al bandi, šta koj kurac ima ovde smešno?
mislim, ok je defka i to, dao sam plus, sve kul. ali jebote, šta je smešno?

Nego, volim i ja narandže no trpim.

evo ja ću ti odgovoriti, ovo je moja definicija. jesi li gledao gore navedenu seriju?

nisam... sad pretposavljam scenario, i ako bude kao što očekujem: izvinjavam se na grubom pitanju i ignorantnosti :)
al sve jedno, čekam razrešenje :)

nešto kao Živko Nikolić ali nije on. imaš na jutjubetu. mislim da bi se i sam izraz "volim i ja narandže..." mogao definisati, viđeću da ja to odradim ako se ne sjeti neko prije.

Forum je često vrlo inspirativan, a paninaro ume da iskoristi. :)

Forum je često vrlo inspirativan, a paninaro ume da iskoristi. :)

cijelog života sam bio oportunista ;)

Pauza je majka, al' ne mentačna, neg' ona na poslu +

vazda sam sanjao o kakvom zabačenom čošku firme, kancelarija u podrumu, na kraju hodnika. ali, te narandže me nikad nijesu mogle dopanuti. čim te snite da umiješ ponešto odma u vatru. a državne firme ko državne firme, svaka ista, radio ne radio radio ti radi. eee, kako mi nedostaje državni posao.

čim te snite da umiješ ponešto odma u vatru.

Majku im, možda je i bolje praviti se lud.

kako mi nedostaje državni posao.

Arhivator Čvarkov :)

Majku im, možda je i bolje praviti se lud.

jes ali onda ti ne daju posao. kvaka 22, što bi rekao Brus. :)

:+D, imam nešto slično, al' me mrzi da tražim...

A čisto sumnjam da sam se samo ja sjetio ovg fenomena, pogotovo mi stariji :-)

Autobiografska, ne?

ne lupaj, plagijatoru.

pričaću sa tobom onda kada mi pročitaš definicije. da si ih pročitao ne bi me pitao da li je ovo autobiografska definicija. ali si zato znao da se isereš po svemu što sam ovdje pisao. zato, odjebi. a linkovi su ti tamo na tvojoj definiciji.

Ovaj prethodni komentar je bio šala, koja nije prihvaćena ili razumljena, jer je poistovećena sa glupim stereotipom, ali to nije bitno. Ostalo mi je oko 400-500 tvojih definicija za ocenjivanje (čitanje) tako da ću istinski pristupiti čitanju istih kad budem pri višem stepenu koncentracije. Elem, ako sam se zaista israo po tvom pisanju, evo, javno se izvinjavam, jer takvu nameru nisam imao ni u jednom trenutku. Ne vređam ljude ni uživo, ni ispred tastature, to apsolutno mrzim, ali možda sam u tvom slučaju napravio previd, ako ti tako kažeš. Imamo različit osećaj za humor (ako ga ja uopšte i imam), drugačije tumačimo, tako da je možda i moralo doći do nesporazuma. Ne želim da bude kao da nekoga vređam, naročito starijeg i nekoga koga ne poznajem. Ovo je moj mali doprinos rešavanju konflikta...

M.

Odličan tuše, Paninaro, odličan!

Inače, poštom vidim da si neko s značajnom istorijom prozivanja (od strane drugih) i tako si pokupio koju foru, mora te pohvaliti. Čovek uči dok je živ. Inače, kapiram da sad ide na red ono geografska prozivka... Verovatno ćeš sad početi s onim ja seljak... to u stvari ne možeš, jer će te samo citiranje Živka nikolića sahraniti, ali možeš ono: "Mrčo, da vam nije nas mora ne biste vidjeli."

Mada, morao bih prestati, pošto ti rad ovde veoma znači i pomaže ti u bežanju u stvarnosti.

Я люблю тебя с каждым днём всё больше! Ne sumnjam da razumeš...

Ljubi brat Šomara!

što si dosadan, čovječe?

Zašto naša ljubav gubi sjaj? A lepo smo počeli...

Moje mišljenje je da se, barem kad je Bruce u pitanju, biraju AUTORI, a ne definicije. Mada, on je i sam rekao da bira "politički korektne" autore, koji redovno glasaju i ostavljaju komentare. Tipična amerikanizacija. Čak i to biranje autora je, u najmanju ruku sumnjivo. Pošto, u suštini, ne poznajem ni jednog autora toliko da bih ga lajkovao, daću primer... Dotični autor, iako je malo počeo sa šabloniziranjem definicija, ima manje odabranih definicija od ovog i ovog autora, a razlika u kvalitetu je apsolutno nebo i zemlja. Čak su Profove neke neodabrane definicije meni izuzetne, ali to je samo moje mišljenje. Gospodina (мисли на мене) komentarisati neću, pošto ne mogu shvatiti po kom principu je ovoliko njegovih definicija odabrano, osim činjenicom da se ponaša u skladu s propisima. Nisam neko ko je sklon vređanju i čemu već, razumem da treba, koliko je god moguće, podstaći neki minimum kulture, ali mislim da ovo nije način. Nemam ništa protiv autora koje sam pomenuo (čak naprotiv), ne poznajem niti jednog od njih, ali sam morao izneti svoj skromni sud.

ево, да те подсјетим шта си написао, ако си заборавио.

можемо одавде да почнемо?

Elem, čestitke na stavu kad te je post u kome sam rekao da si precenjen autor toliko uvredio. Možeš se tešiti svojim životnim dobom, ali za ovakvu prepirku mogu naći bilo kakvog klinca uzrasta 12-15 godina, internet ih je pun. Sve u svemu, bar sam očekivao da se umeš prozivati kao čovek, ali ok. Ne želim da ti odgovorim u tvom stilu, pošto si već skupio dovoljno ljudi koji su provalili koliko stepen svesti ne prati godine.

Nazvao sam te i gospodinom... Ne vidim šta sam pogrešno i uvredljivo napisao? Pristojan si (dok ti se ranking nije dirnuo), ali po mom skromnom sudu precenjen autor. Ne znam ko si i šta si, nisam komentarisao ličnost čoveka s imenom i prezimenom, već autora Paninara, koje je kombinacija nule i jedinice, kao i svako ovde. Koliko je njih meni reklo da serem i da ne znam pisati, pa opet ništa, nisam doživeo ni trunku ljutnje. Ne razumem zaista šta te je nateralo napustiš obrazac pristojnog ponašanja. Jbte, još sam čoveka pohvalio kako je pristojan, on mi rekao da sam slina, jebem ti život!

stvarno paninaro,pretera ga brate. Covek je u pravu za sve sto je rekao. Daj o'ladi malo...

o čemu ječ, oprostite?

nastavak za tri dana lolo

nastavak za tri dana lolo

ahahaha, mada bolje da se ne nastavi.

moram da pitam: al bandi, šta koj kurac ima ovde smešno?
mislim, ok je defka i to, dao sam plus, sve kul. ali jebote, šta je smešno?

Nemo Bandija da mi dirate sve će vi izedem.

U jebote, al' ovaj lik mene mrzi :D
Sad tek videh ovo, inače zamislio sam gegulu kakav je džabalebaroš i sve i onda još i primer, zato smeh. Ljubac za drugara bez nadimka!

I svejedno se piše zajedno btw.