Prijava
   

Čitanje za vreme kenjanja odnosno sranja

Svima vam se u životu dogodilo da trajanje kenjanja prevazilazi zakonom predviđen okvir. U tim trenucima kada ste osuđeni da provedete vreme sami sa sobom, u ovom slučaju sa klozetom, prinuđeni ste da misli skrenete sa teme jer razmišljanje o sadržaju ispod vaše guze može da vas odvede ka svakakvim idejama.
Zbog toga je najbolje da sa sobom u toalet ponesete neke novine, uređaj na bazi mobilnog telefona, pa čak i neku knjigu. Ali ne, vi ste tog puta ispali pametniji nego što jeste. U klonju ste otišli praznih ruku.
Ne bojte se, ima i za vas rešenja. Pročitajte primer.

Ukoliko želite da bolje upoznate lingvistiku, hemiju i još mnogo toga, a uz to vam nije mrsko da ustanete sa šolje sa pola obavljenog posla u sebi, dograbite prvu ambalažu praška za veš, sredstva za uklanjanje kamenca ili čak šampona.
Za početak uočićete da se hrvatski i srpski ne razlikuju mnogo. Kao i to da je šiptarski jezik jako zajeban za čitanje. Češki i slovački su takođe slični a kazahstanski i ruski nemaju veze jedan sa drugim. Onda će vam na pamet pasti pitanje šta je Ethanol koji je začudo jedan od sastojaka mnogih proizvoda koji vam bleje u klonji. Šta je to Sodium, Potassium, EDTA, Methyl Paraben a i mnoge druge stvari, zajedno možete naći na Vikipediji.

Komentari

ahhahaaahahahhahahahaha....jooooj....owo je ludilo!!!! Brawo!!!!!+++++

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja to stalno radim!!!! Bravo!